Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Γιγαντώνει το Μέτωπο που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του κ. Καζάκη!

Η προσπάθεια μας εντοπισμού πολιτικών δυνάμεων που προβάλουν σοβαρή πρόταση απέναντι στην εξόντωση της κοινωνίας συνεχίστηκε και σήμερα με την παρουσία μας στο ακροατήριο της ομιλίας του Ε.ΠΑ.Μ.  (Ενιαίο ΠΑλλαικό Μέτωπο).
Οι εντυπώσεις άριστες. Οι ομιλητές, άνθρωποι της διπλανής πόρτας με κύρια στήριξη την επιχειρηματολογία του κ. Δημήτρη Καζάκη σου παρέχει μία σιγουριά οτι δεν πρόκειται για περιστασιακούς εκμεταλλευτές του τεράστιου κενού που αφήνει το πολιτικό "μαγαζί γωνία" της Πλατείας Συντάγματος αλλά προτείνει τεκμηριωμένο αγώνα με ορατή νίκη της Κοινωνίας στο τέλος του δρόμου!
Ακούς αυτά που θέλεις και πρέπει να ακούσεις με επιχειρηματολογία όμως τόσο τεκμηριωμένη που δημοσιογράφοι παπαγαλάκια και άνθρωποι που υποδύονται "πολιτικούς με άποψη" μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα τραύλιζαν μη ξέροντας τι να απαντήσουν σε μία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που ακούσαμε.
-Είναι ο πρώτος συγκροτημένος, οργανωμένος κοινωνικός πυρήνας που σου απαντάει γιατί το χρέος πρέπει να σταματήσει να το πληρώνει το Ελληνικό Κράτος
-Οτι πρέπει να γίνει Κοινωνικός έλεγχος στα χαρτιά των Δανείων που έχουν συναφθεί με τους Διεθνείς τοκογλύφους
-Και τέλος οτι το χρέος πρέπει να διαγραφεί.
Ακόμη και η επιλογή της επιστροφής στη Δραχμή στηρίζεται με τόσο καλά επιχειρηματολογικά υλικά που αν διαβάσει κανείς το έντυπο υλικό τους, τους ακούσει και συζητήσει μαζί τους αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά οτι η επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα δεν είναι ο μπαμπούλας που παρουσιάζουν οι επαγγελματίες των Ελληνικών Κομμάτων και ο στρατός τους, αλλά με μία προσεγμένη μετάβαση στη δραχμή η Ελληνική Κοινωνία έστω και με δυσκολίες σύντομα θα ξαναβρεί το ρυθμό της και μάλιστα χωρίς τη Γερμανική Διοίκηση στο έδαφός της.
Η ενημέρωσή μας θα είναι ιδιαίτερα όσο πιο πυκνή γίνεται για το Κοινωνικό αυτό Μέτωπο που δείχνει να κερδίζει γρήγορο έδαφος μέσα σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας ανεξάρτητα από προηγούμενη πολιτική-ιδεολογική τοποθέτηση αυτών που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν ενεργά.
Ίσως διαθέτοντας λίγο χρόνο από τη καθημερινότητά σας κερδίσετε το μέλλον των παιδιών σας αλλά και το δικό σας!
Διογένης για pythari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου