Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Συλλογή υπογραφών για τη κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης

 Διαφωνούμε..

Δεν είναι παραλήρημα οι απόψεις του κ. Πάγκαλου. Είναι πολιτική τακτική. Προσπαθώντας να πιέσει το ΠΑΣΟΚ που τον αφήνει έξω από τη λίστα των εκλογών έχει το θράσος να παίζει στη πλάτη και την Ιστορία του Ελληνικού λαού.
Έχει την άνεση να παίζει μαζί μας. Τριάντα χρόνια τον εκλέγει ο Ελληνικός λαός στα έδρανα της Βουλής τώρα που θα του πληρώνουμε τη Βουλευτική σύνταξη ανακάλυψε οτι ...μαζί φάγαμε αυτά που έφαγε, οτι είμαστε κοπρίτες και μπάσταρδος λαός. Είναι πολίτης ενός κράτους που απελευθερώθηκε από αγράμματους επαναστάτες. 
Προκαλεί τον Ελληνικό λαό αντιλαμβανόμενος  την μη επανεκλογή του ενώ έχει εξασφαλίσει τη βουλευτική σύνταξη.. Την έχει εξασφαλίσει;
Καιρός να απαντήσουμε:

4 Δεκεμβρίου 2011
Προς το Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
κε Πρόεδρε
Λαμβάνοντας υπ όψη οτι:
Ο Ελληνικός λαός δεν είναι σε θέση πλέον να πληρώνει βουλευτικές συντάξεις.
Ο θεσμός της βουλής δεν είναι υπαλληλική σχέση με το Δημόσιο. Αποτελεί εθελοντικό λειτούργημα.
Ιδιαίτερα σε καιρούς που η λειτουργία της Βουλής όχι μόνον δεν απέφερε θετικά αποτελέσματα αλλά εξαθλίωσε τους Έλληνες πολίτες, η συνεισφορά των βουλευτών είναι μηδενική έως μηδαμινή.
Η αίσθηση που έχουν ορισμένοι τουλάχιστον βουλευτές ότι με την αποχώρησή τους διασφαλίζουν την οικονομική άνεσή τους, τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μπορούν να προκαλούν ακόμη και δημόσια το λαϊκό αίσθημα, δηλαδή διαστρεβλώνουν το σκοπό για τον οποίο εξελέγησαν και παραβαίνουν τον όρκο τον οποίο έδωσαν.
Οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε παρακάτω ζητάμε να καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη για τους παρακάτω λόγους:

Σχετικά με τη ψηφοφορία

Η διαδικασία διενεργείται από το επίσημο site στο οποίο θα μεταφερθείτε και που εγγυάται την διασφάλιση της ψηφοφορίας.
Τα ονόματα και τα Email είναι απόρρητα ακόμη και σε αυτόν που διενεργεί τη συλλογή των υπογραφών. Μόνο στη συμπλήρωση των υπογραφών θα εκτυπωθούν για παράδοση στο πρόεδρο της Βουλής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου