Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Οι δρόμοι του πετρελαίουΑξιολογώντας ότι το ορυκτό καύσιμο θα ελέγχει μελλοντικά το πλανήτη μας οι Η.Π.Α. αμέσως μετά το Β Παγκόσμιο πόλεμο υποκίνησαν αρχικά Μ.Βρετανία, Γαλλία και αργότερα Γερμανία να συμπορευτούν μαζί τους στη προσπάθεια να χαράξουν δύο «δρόμους» προς τα πετρέλαια του Περσικού κόλπου.
σ.σ.: Με τον όρο "διάνοιξη οδού" εννοείται οτι η χερσαία, θαλάσσια και εναέρια μετακίνηση εμπορικού, στρατιωτικού και πολιτικού δυναμικού των Η.Π.Α. και των περιστασιακών "φίλων" τους διασφαλίζοντας οτι θα πραγματοποιείται σε κλίμα ασφαλείας και με την εξασφάλιση των απαραίτητων διευκολύνσεων.
Η συμπόρευση αυτή είναι ασταθής και ποικίλει στο ιστορικό του εγχειρήματος ανάλογα με τη προσωπικότητα του ηγέτη της αντίστοιχης χώρας.
Ο πρώτος δρόμος χαράχτηκε με γεωγραφική εκκίνηση τη Νοτιοανατολική Ασία και κυρίως τις χώρες της Ινδοκίνας.
Ο δρόμος που πίστευαν ότι είναι και ο πιο εύκολος ανεστάλη στρατιωτικά λόγω της πανωλεθρίας των Η.Π.Α. στο Βιετνάμ αλλά φυσικά δεν εγκαταλείφθηκε.
Εφαρμόζοντας ποικίλες μορφές οικονομικής «επίθεσης» ο δρόμος διανοίγεται πλέον με «Δυτικοποίηση» των χωρών στον άξονα Ινδοκίνα-Ινδία-Πακιστάν-Ιράν.
Για το σκοπό αυτό δόθηκε αρχικά η εντολή σε οικονομικούς γίγαντες να μεταφέρουν τη δραστηριότητά τους - ακόμη και τις έδρες τους - στη πολυπληθέστερη χώρα της περιοχής: την Ινδία.
Το αποτέλεσμα είναι η χώρα αυτή να αποτελεί τη βιτρίνα επίδειξης στις διπλανές χώρες οι οποίες στερημένες αγαθών επί δεκαετίες και κάποιες επί αιώνες οδηγήθηκαν στο επιδιωκόμενο από τις Η.Π.Α.:
Προσπαθούν να ακολουθήσουν τις επιλογές της Ινδίας.
Ήδη το άλλοτε κατεστραμμένο Βιετνάμ είναι από τις πλέον ανερχόμενες οικονομικά χώρες της Ασίας.
Ανοιχτό στρατιωτικό μέτωπο της Ινδίας παραμένει το Κασμίρ αλλά οι Η.Π.Α. ούτε που το σκέφτονται πλέον. Το σχέδιό τους ως ένα σημείο έχει πάει καλά και δεν χρειάζεται διακινδύνευση καθώς στο Κασμίρ εμπλέκεται εκτός του Πακιστάν και ο άλλος γίγαντας που λέγεται Κίνα.
Ότι κι αν λέγεται από τα μέσα ενημέρωσης η πολιτική και στρατιωτική αστάθεια του Πακιστάν οφείλεται στη σύγκρουση υποστηρικτών του Ινδικού «πρότυπου» και στους πατριώτες Πακιστανούς που γνωρίζουν τις παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας τους και τι επιδιώκεται με αυτές.
Βέβαια ο κύριος στόχος των Η.Π.Α. έχει σταματήσει ουσιαστικά στο Ιράν που όρθωσε από το πουθενά το «πυρηνικό» του ανάστημα.
Σε αυτή τη φάση βρίσκεται η εξέλιξη της "Ανατολικής οδού" ή OW (Open the Way)
σ.σ.: Με τον όρο "Η.Π.Α" με κανένα τρόπο δεν εννοούμε το λαό της.
Πρόκειται για έναν μικτής προέλευσης λαό με όλα τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων λαών του πλανήτη που ποτίστηκε με την ιδέα της μεγάλης χώρας και της ένδοξης σημαίας για να αποχτήσει την αναγκαία συνοχή αλλά και πίσω από την Αστερόεσσα να δρουν χωρίς λαϊκές αντιδράσεις τα οικονομικά τραστ. Το αν αντιδράει και πόσο σε αυτή τη πραγματικότητα ο λαός της είναι κυρίως δικό του θέμα και δεν θα εμπλακούμε.
Μέρος 2ο: Η δυτική οδός
Με δεδομένο ότι όταν παιρνόταν αυτές οι αποφάσεις τις δεκαετίες του 50-60 Ευρώπη, Ελλάδα και Τουρκία ήσαν πιστοί Σύμμαχοι φυσιολογικό ήταν να στηρίξουν σε αυτό το γεγονός τις αποφάσεις τους και να επιλέξουν σαν δυτική είσοδο προς το Περσικό κόλπο απ ευθείας την ακτή της Μέσης Ανατολής.
Το έδαφος είχε προετοιμαστεί με την ίδρυση του Ισραηλινού κράτους το οποίο λειτουργεί σαν προτεκτοράτο των ΗΠΑ, και ταυτόχρονα αποτελεί και το μοναδικό τους σταθερό στήριγμα στη περιοχή.
Αντιαμερικανισμός και Παλαιστινιακό όμως τους ανάγκασε να αναθεωρήσουν και αυτό το σχέδιο. Αυτή τη φορά την επεκτατική τους πολιτική τη βάφτισαν «Παγκοσμιοποίηση». Με την ασφάλεια που τους παρείχε η γεωγραφική απόσταση οι Η.Π.Α. μπορούσαν πλέον με ένα νέο είδος συνδυασμένου πολέμου άνετα να αλώσουν:
- χώρες που αντιστάθηκαν στις επιδιώξεις του πρώτου σχεδίου
-χώρες που ανέπτυξαν Αντιαμερικανισμό λόγω Βιετνάμ
- και χώρες που βρισκόταν στη ρότα του νέου σχεδίου τους
Έπρεπε να απορυθμίσουν πρώτα τον κοινωνικό, πολιτικό και στρατιωτικό τους ιστό.
Ελάχιστοι πολιτικοί γνωρίζουν ότι ο αρχικός κωδικός του σχεδίου πήρε όνομα από το στόχο του:
Deregulation που σημαίνει απορρύθμιση.
Καθώς η ονομασία αυτή αποκάλυπτε όχι καλές προθέσεις και δεν μπορούσε να προωθηθεί εύκολα σύντομα άλλαξε όνομα σε globalization.
Η εφαρμογή ή καλύτερα η επιβολή της Παγκοσμιοποίησης στηρίχθηκε:
-Στη πολιτική και διπλωματική παρέμβαση μέσω Διεθνών θεσμών όπως Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΔΝΤ κλπ και όχι τόσο πολύ στην άμεση ανάμειξη της Αμερικάνικής ηγεσίας και διπλωματίας. Με αυτό τον τρόπο οι ΗΠΑ ενεργούν πλέον χωρίς να φαίνονται σε όλες τις φάσεις του σχεδίου.
-Στην επίδειξη δύναμης. Στη στρατιωτική ανάμειξη και επέμβαση.
Για να μειωθεί η διεθνής και ντόπια κατακραυγή έπρεπε οι «αντιδραστικοί ηγέτες» πριν «τιμωρηθούν» να θεωρηθούν φορείς συμφοράς για το τόπο τους και για τη Διεθνή ασφάλεια.
Και έπρεπε τα όπλα να μιλήσουν για την αποκατάσταση στα «κακώς κείμενα».
Όπου μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σαν προκάλυμμα το ΝΑΤΟ επικαλούμενοι τους λόγους ίδρυσης της Συμμαχίας το έκαναν (Αφγανιστάν).
Όπου το άλλοθι επέμβασης ήταν υπό αμφισβήτηση παρέμβαιναν ευθέως οι ΗΠΑ συνοδευόμενες αν ήταν δυνατόν από κάποιον «πιστό» σύμμαχο (Ιράκ)
-Στην επέμβαση Μυστικών Υπηρεσιών και θα ξεκινήσουμε από αυτές.
Δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τη προϋπάρχουσα CIA την οποία πλέον την έχουνε μόνο για να τη σατιρίζουν, να της βγάζουν άπλυτα στη φόρα και να της κάνουν μνημόσυνα με κινηματογραφικά έργα.
Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τη νέα ονομασία των υπηρεσιών και άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο. Η εκπαίδευσή τους δεν είναι .. το καράτε και τα όπλα!
Είναι εκπαιδευμένοι στη μυστική διπλωματία, στην επικοινωνία, τη διαλεκτική, τη πειθώ, τον εκβιασμό.
Είναι αυτοί που αρχίζουν την προσέγγιση της ηγεσίας των κομμάτων εξουσίας μίας χώρας. Εφ όσον το πολιτικό σύστημα μίας χώρας που είναι στόχος βρίσκεται σε αποσύνθεση προχωρεί ακόμη και στην ίδρυση νέου κόμματος τα οποία έχουν στόχο όχι την εξουσία αλλά να βγάλουν έστω ένα βουλευτή. Αυτό αργά ή γρήγορα θα επιβληθεί σε όλες τις χώρες. Στόχος ο έλεγχος για φυγόκεντρες δυνάμεις των κυβερνήσεων ως προς την παγκοσμιοποίηση και έγκαιρες «διορθωτικές» κινήσεις.

a.Χριστούγεννα η βόμβα στην Κοπτική Εκκλησία στην Αίγυπτο

b.Λίγες μέρες μετά ταραχές σε Τυνησία

c.και Αλγερία

Και οι 3 χώρες πάνω στον Αφρικανικό δρόμο προς τον Περσικό

Προηγούνται της επίσημης διπλωματίας να διερευνήσουν αν ένας ηγέτης υποτάσσεται στη νέα τάξη πραγμάτων ή έχει την στόφα του ηγέτη που δεν υπολογίζει τη ζωή του μπροστά στο λαό του.
Υπάρχει η απλή προειδοποίηση όπως ο βομβαρδισμός του παλατιού του Καντάφι, αν όμως κριθεί αναγκαίο, ηγέτες που σηκώνουν ανάστημα ακολουθούν την τύχη Μιλόσεβιτς, Κάραζιτς, Σαντάμ, Κατσίνσκυ, Πάλμε κλπ
Πάντα με άλλοθι πάντα, με το προφίλ του Διεθνούς νταβατζή . Για να σώσει την ανθρωπότητα από τα βιολογικά όπλα του Σαντάμ προφασίστηκαν για την ωμή παρέμβαση στο Ιράκ. Το ότι ούτε τυπική συγνώμη δε ζήτησαν από την αιματοχυσία που διέπραξαν με ένα ψέμα αποκαλύπτεται όχι το εγκληματικό τους προφίλ, καθώς αυτό είναι δεδομένο, αλλά το ότι είναι αδίστακτοι και θέλουν να το δείξουν ότι δεν θα σταματήσουν σε τίποτα και για κανέναν.
Ότι τρομοκρατικό γεγονός καταγράφεται εντός και εκτός των Η.Π.Α. είναι έργο μίας δεύτερης υπηρεσίας με καθήκοντα τις πλέον εγκληματικές καταγραφές στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Από την εκτέλεση του σχεδίου των Δίδυμων Πύργων μέχρι και την δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας στις χώρες που καλείται να επέμβει.
Καμία παρέμβασή της δεν είναι τυχαία από τη πιο ψεύτικη βόμβα μέχρι και την έκρηξη αιματοχυσίας τα πάντα είναι μελετημένα και με συγκεκριμένο σκοπό που εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο. Μία άλλη αποστολή της «υπηρεσίας» αυτής είναι η περιοδική όξυνση αντιθέσεων στις χώρες-στόχους. Κάτι πολύ εύκολο να βρεθεί γιατί ποια χώρα δεν έχει τις αντιθέσεις της, είτε θρησκευτικές είτε μειονοτήτων είτε ιστορική διεκδίκηση συνόρων και ότι άλλο υποβόσκει στο παγκόσμιο πολιτικό, κοινωνικό και στρατιωτικό χάρτη.

H διάβρωση των θεσμών των χωρών με τη διαφθορά.
Εδώ θυμάμαι ένα ανέκδοτο επί δικτατορίας.
Ένας αστυνομικός περπατάει βράδυ στην Αθήνα σφυρίζοντας το «παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους» του Μίκη Θεοδωράκη.
Ένας περαστικός δεν πιστεύει στ αυτιά του και τον ακολουθεί να βεβαιωθεί!
Γυρίζει κάποια στιγμή ο αστυνομικός τον συλλαμβάνει, του περνάει χειροπέδες και προ της εύλογης απορίας του ανθρωπάκου του απαντάει:
-Σε πάω μέσα γιατί άκουγες Θεοδωράκη!
Προωθήθηκε λοιπόν η διαφθορά και στην Ευρώπη και με αυτό μπαίνουμε στο ρόλο των Ευρωπαϊκών θεσμών στη διάνοιξη των οδών.

Σε συνεννόηση με τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργήθηκαν κατάλληλες συνθήκες για να υπεξαιρεθούν οι κρατικοί προϋπολογισμοί κρατών. Να εξαντληθούν οι οικονομίες των πολιτών ποικιλότροπα. Είτε μετρέποντάς τους σε junky καταναλωτές είτε με απάτες Χρηματιστηρίου για να προσθέσουμε και τα δικά μας είτε με κυβερνητικές πολιτικές εξουθένωσης των οικογενειακών προγραμματισμών είτε ότι άλλο διαπιστώνει ο καθένας γύρω του αυτή τη στιγμή.
Η Ευρωπαική Ένωση ήδη ευνούχισε πολιτικά αρκετές αδύναμες χώρες με αποτέλεσμα να κυβερνώνται προσωρινά από τις Βρυξέλλες. Λέμε προσωρινά καθώς η παγκοσμιοποίηση θα επιχειρήσει να ορίσει δική της διακυβέρνηση τα επόμενα χρόνια από συγκεκριμένο γεωγραφικό σημείο.
Τη πρώτη δοκιμή ανάμειξης τρίτου μέρους την έκανε εμπλέκοντας στην Ελληνική "διάσωση" το ΔΝΤ.
Το pythari μόλις αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ήταν το πρώτο του άρθρο που έγραψε «Ελλάδα το πειραματόζωο» που μπορείτε να βρείτε στην ίδια σελίδα.
Για να επιτευχθούν αυτά δεν έγιναν σε μία νύχτα.
Συγκεκριμένοι άνθρωποι σε κάθε χώρα, πέρασαν σεμινάρια μέσα κι έξω από τις Η.Π.Α.
Μη σας δείχνουν με το δάχτυλο τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ την οποία τους εξυπηρετεί να την χρεώνουν. Είναι η προθήκη.
Όταν λέτε για παράδειγμα στη κ. Διαμαντοπούλου ότι συμμετέχει στη λέσχη χαμογελάει!
Και ξέρετε γιατί;

Γιατί μπροστά στην ομάδα των κρυφών σεμιναριακών καθηγητών της παγκοσμιοποίησης η λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι προσκοπικό Σωματείο! Ότι σας δείχνουν με το δάχτυλο μοιάζει με ακίνδυνο μπρος σε αυτά που είναι κρυμμένα στο "αμπάρι"!
Οι εκπαιδευμένοι πολιτικοί και όχι μόνον, αναλαμβάνουν μετά τα σεμινάρια, θέσεις κλειδιά στον ιστό λειτουργίας μίας χώρας κατευθύνοντας την χώρα στις αρχές και τις επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης.
Μόνιμες εντολές στους πολιτικούς για να κατοχυρώσουν τη θέση τους στο πολιτικό γίγνεσθαι της παγκοσμιοποίησης είναι οι εξής απαραίτητες δεσμεύσεις οτι θα πραγματοποιηθούν με κάθε κρατικό θεσμό ή νομοθεσία του αντίστοιχου κράτους:
-Αντιμετώπιση των πολιτών ανάλογα σε ποιά από τις τέσσερις παρακάτω κατηγορίες ανήκουν:
Σε αυτούς που ωφελήθηκαν οικονομικά από τη μεταβατική περίοδο, αποδέχονται την παγκοσμιοποίηση και δεν αντιδρούν.
Σε αυτούς που αντιστέκονται εντός των νομικών και συνταγματικών πλαισίων της χώρας.
Σε αυτούς που δεν γνωρίζουν που βαδίζουμε και είναι η πλειοψηφία των πολιτών σε μία χώρα.
Σε αυτούς που αντιστέκονται με οποιοδήποτε μέσον χαρακτηριζόμενοι ως "τρομοκράτες".
Σκοπός είναι οι πρώτοι να αποτελέσουν την άρχουσα τάξη, οι δεύτεροι να αποτελέσουν τους κωπηλάτες της νέας τάξης οι τρίτοι να αγνοηθούν και να μείνουν στη γωνία μέχρι ο λόγος τους να ξεθυμάνει και οι τέταρτοι ... Γκουαντάναμο.
Μία παρένθεση για το Γκουαντάναμο. Πραγματική τρομοκρατία δεν υφίσταται. Ο όρος "τρομοκρατία" εφευρέθηκε για να φτιαχτούν κατασταλτικοί μηχανισμοί.
Με απλά λόγια οι "Μυστική Υπηρεσία" βάζει τις βόμβες και η φανερή εξουσία παίρνει τα "μέτρα ασφαλείας" που έχουν αποφασισθεί.
Η Μ.Υ. εκτελεί ένα πρόσωπο και από εκείνη τη στιγμή λαμβάνονται τα προαποφασισμένα μέτρα.
Η ΜΥ βάζει βεγγαλικά σε ένα αεροπλάνο και ενισχύονται τα μέτρα στα αεροδρόμια. Μέτρα που δεν θα ανασταλούν ποτέ!
Στο Γκουαντάναμο δεν υπάρχουν πραγματικοί τρομοκράτες. Υπάρχουν άνθρωποι του πνεύματος, "επικίνδυνοι" άνθρωποι για τα καθεστώτα της νέας τάξης καθώς και ισοβίτες από διάφορες φυλακές οι οποίοι έχουν μεταφερθεί εκεί για να αναπληρώσουν τις "κενές" θέσεις και να διασφαλίσουν με τη παρουσία τους ...τη φήμη και την εικόνα του "τρομοκρατικού" στρατοπέδου του οποίου οι φωτογραφίες που έχουν διανεμηθεί ... αποτελούν διεθνή τρομοκρατία!
Επόμενη δέσμευση για υποταγμένους πρωθυπουργούς είναι η αποεθνικοποίηση.
Για να επιτευχθεί αυτό υπεβλήθησαν στα εξής "σεμινάρια":
-Μείωση πληθυσμού με επιβολή έμμεσης υπογεννητικότητας ώστε να επιτευχθεί ανάμειξη πληθυσμού με τα μεταναστευτικά ρεύματα.
Συμπεριλαμβάνεται έμμεση ευθανασία κυρίως στον πληθυσμό μεγάλης ηλικίας καθώς η πείρα τους στα Εθνικά θέματα είναι το τελευταίο προπύργιο του "παλαιού χάρτη".
Ψεκασμός-μόλυνση διατροφικής αλυσίδας-μόλυνση υδάτων βάλλουν κατά του βιολογικού τριγώνου αναπνοή- τροφή-νερό.
Διασφαλίζουν με αυτό το τρόπο και τη μείωση του προσδοκώμενου βίου των επόμενων γενεών.
Σε αυτά προστίθεται το άγχος και η κατάθλιψη από τα μέτρα που υποχρεούται να επιβάλλει ο κάθε πρωθυπουργός για ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διατήρησης του θώκου του.
Θυμίζουμε το Συνέδριο στην Αμερική στο οποίο οι διοργανωτές μίλησαν δημόσια ότι ο πλανήτης δεν αντέχει τον αριθμό που τον κατοικεί και πρέπει να μειωθεί.
-Υποβάθμιση της ντόπιας ανάπτυξης και προετοιμασία εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πόρων από τους επερχόμενους "κατακτητές".
-Προσβολή Εθνικών συμβόλων
-Διάλυση οργανισμών οι οποίοι περιλαμβάνουν τον όρο "Εθνικός-η-ο" Εδώ να τονίσουμε οτι στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύεται η χρήση του όρου "Εθνικός" ειμή μόνον αν υπάρχει ανάγκη "αναπόφευκτης χρήσης" και μέχρι την οριστική εξάλειψη του όρου! Έτσι δεν είναι κκ. Ευρωβουλευτές μας;
-Υποδαύλιση θρησκευτικών/ ή/ και/ εθνικών θεμάτων.
-Χαλάρωση έως μηδαμινή φύλαξη των συνόρων.
-Στημένες οικονομικές εμπλοκές για παραχώρηση σε τρίτα μέρη εδαφών στρατιωτικής ή οικονομικής σημασίας.
Στη προσπάθειά τους αυτή βέβαια έχει διασφαλιστεί η συμπόρευση μεγάλων συγκροτημάτων ΜΜΕ.
Εμβόλιμο άρθρο
Ο προβληματισμός που βάζουμε στο άρθρο «οι δρόμοι του πετρελαίου και η μοίρα της Ελλάδας» είναι για να δώσουμε λύση και όχι να πανικοβάλλουμε που άλλωστε θεωρούμε τον εαυτό μας πολύ μικρό για να καταφέρναμε κάτι τέτοιο.
Πριν συνεχίσουμε την αρθρογραφία να διευκρινίσουμε στους φίλους που το διαβάζουν τα εξής και που είναι τόσο σοβαρά όσο είναι η ζωή σας και η ζωή των αγαπημένων σας προσώπων:
Η Ελλάδα έχει παραδοθεί – όχι οριστικά - στην παγκοσμιοποίηση από τη βραδιά των Ιμίων και το «ευχαριστώ» του κ. Σημίτη στους Αμερικάνους.
Την ολοκλήρωση ανέλαβαν οι «φραντσάιζ» πρωθυπουργοί Κ. Καραμανλής- Παπανδρέου Γ.
Δεν θα βιαστούμε για τις προθέσεις του εγγονού της αείμνηστης Πηνελόπης Δέλτα.
Το πάτημα αισιοδοξίας για την Ελλάδα είναι το εξής:
Εμπόδιο στις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις δεσμεύσεις πρωθυπουργών απέναντι στη Παγκοσμιοποίηση είναι το ισχύον Σύνταγμα παρά τις επί μέρους αδυναμίες του.
Τι εννοούμε;

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και αρχές του 1990 η παγκοσμιοποίηση προχωρούσε αργά και με ασφαλή βήματα.
Για λόγους που δεν γνωρίζουμε αλλά μπορούμε να συμπεράνουμε υπήρξε ξαφνικά επιτάχυνση των «διαδικασιών» άρα επιτάχυνση και της έκδοσης των Οδηγιών της ΕΕ.
Για να ολοκληρωθεί όμως η έκδοση των Οδηγιών απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να ολοκληρωθεί το θέατρο συμμετοχής των «κοινωνικών εταίρων» για να έχουν αυτές και «δημοκρατικό» προφίλ.
Ξεκίνησαν το θέατρο αυτό από την οδηγία της απελευθέρωσης των αερομεταφορών που στόχο είχαν βέβαια τις Εθνικές Αερομεταφορές.
Παρήγγειλαν λοιπόν σε τεχνοκρατικές εταιρίες 2 μελέτες:
-Τις επιπτώσεις που θα είχε η απελευθέρωση στους αερομεταφορείς εκείνης της εποχής για τους επιχειρηματίες. Η μελέτη αυτή ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε.
-Τις επιπτώσεις που θα είχε η απελευθέρωση στους εργαζόμενους στο τομέα αυτό.
Η τύχη της μελέτης αυτής ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε. Αντί αυτού η Οδηγία ψηφίστηκε με την παραπομπή ότι τις επιπτώσεις στον κοινωνικό τομέα να τις αναλάβουν οι Κυβερνήσεις!
Δηλαδή προχωρήστε στην απελευθέρωση που απαιτούμε εμείς και όσον αφορά τις συνέπειες να πάτε να γ…τε!
Βρείτε τα μεταξύ σας!
Έτσι εγκαταλείφθηκε η ιδέα του «Δημοκρατικού» προφίλ και οι οδηγίες που ακολούθησαν μετέφεραν την εξειδίκευση των Οδηγιών στις επί μέρους Κυβερνήσεις. Σε Εθνικό επίπεδο το μπαλάκι !
Πάμε στην Ελλάδα λοιπόν!
Αυτή η εντολή της ΕΕ δημιούργησε ένα πρόβλημα στην πρακτική εφαρμογή που αποσιωπήθηκε από όσους εμπλέκονται:
Κυρίως τους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης.
Υπήρχε αντίθεση στο περιεχόμενο που επέβαλαν οι οδηγίες με το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η σύγχυση που προκαλείται από τις κυβερνητικές αποφάσεις σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή όπως το χαράτσι της πράσινης ενέργειας και οι αυξήσεις στη ΔΕΗ,
καθώς και οι σκόρπιες δηλώσεις ειδικών «εντεταλμένων» περί «κοπριτών» και παρόμοια:
Στόχο έχουν να αποσπάσουν τη προσοχή του λαού ώστε να μη γίνει αντιληπτή η παραβίαση του Συντάγματος, το μοναδικό όπλο μας πριν την οριστική παράδοσή μας στη παγκοσμιοποίηση.
Και για να μη λέμε μαλακίες να πούμε συγκεκριμένο παράδειγμα:
Τα Διόδια! Μας δίνεται η αίσθηση ότι οι μοναδικοί που γνωρίζουν ότι το Σύνταγμα σε αυτή τη χώρα παραβιάζεται είναι η Κίνηση κατά των Διοδίων και ο κ. Γκλέτσος.
Βέβαια ο τελευταίος χρησιμοποίησε τη γνώση του για ντόπια επίλυση αλλά δεν μειώνει αυτό τη στάση του.
Την στιγμή αυτή που γράφεται το άρθρο έρχεται μία είδηση ακόμη πιό σημαντική για τη παραβίαση του Συντάγματος.
Η μήνυση για εσχάτη προδοσία παραβίασης του Συντάγματος του ΠΑΤΡΙΩΤΗ γιατρού κ. Αντωνίου εναντίον όσων βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο όχι μόνον έγινε δεκτή αλλά παραγκωνίζοντας η δικαστική αρχή τα συνηθισμένα εμπόδια επιτάχυνε τη διαδικασία ανάκρισης!  
Να λοιπόν και ποιος είναι ο κύριος λόγος που ψήφισαν τον άθλιο νόμο της παραγραφής των αδικημάτων και την άρση της Βουλευτικής ασυλίας!
Ποιος Εθνικός προδότης βρήκε τερτίπια και παραβιάζοντας το άρθρο του Συντάγματος ότι «οι δρόμοι είναι ελεύθερο αγαθό για τους Έλληνες» συνυπέγραψε με ιδιώτες τη σύμβαση ώστε να πληρώνουμε χαράτσι στους ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;
Μάλιστα στη περίπτωση της δίωξης για το Μηνημόνιο η διαδικασία ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. 
Η πρότασή μας:
Αποφύγετε το «μελάνι της σουπιάς»!
Μην ασχοληθείτε ποιος σας είπε «κοπρίτες» ή «μαζί τα φάγαμε». Μην ασχοληθείτε με εξαγγελίες νέων φορομπηχτικών μέτρων και αυξήσεων. Έτσι κι αλλιώς για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει παραπάνω και στο άρθρο μας «οι δρόμοι του πετρελαίου και η μοίρα της Ελλάδας» έχουν εντολή να μη τα σταματήσουν ποτέ!!
Προτείνουμε:
Η Ελλάδα είναι γεμάτη Συνδικαλιστικά Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια όργανα.
Με Συλλόγους κυνηγετικούς, εξωραϊστικούς, φιλανθρωπικούς, εκκλησιαστικούς, αθλητικούς, πολιτιστικών, συνταξιούχων και μπράβο σε όλους για την ζωντάνια τους στα κοινά.
Είναι όμως και οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ζωντανοί ιστοί επικοινωνίας των Ελλήνων.
Όσοι ανήκετε σε αυτούς με οποιαδήποτε ιδιότητα από μέλος μέχρι Διοικητικά συμβούλια.
Φυλάξτε τη «πίσω πόρτα» στην επερχόμενη αλλαγή του Συντάγματος.
Συντονιστείτε μεταξύ σας να αντισταθείτε με συγκεκριμένες μορφές διαμαρτυρίας όπως το Κίνημα διοδίων.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει την υποχρέωση να προτάξει την ιδιότητά του και να
βοηθήσει στον εντοπισμό των νομικών κενών.
Οι Έλληνες Συνταγματολόγοι πλην του κ. Βενιζέλου να πράξουν το ίδιο.
Αν ο Ελληνικός λαός γίνει οριστικά ΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ πιστεύουμε ότι θα στρέψει την αγανάκτησή του εναντίον όχι μόνον των πολιτικών αλλά και όσων ωφελήθηκαν από τη νέα τάξη πραγμάτων και δεν αντιστάθηκαν.
Κάντε το τώρα!
Καιροί ου μενετοί
Επειδή ο Συνδικαλισμός αποτελεί το τελευταίο προπύργιο των εργαζομένων μία συμβουλή:
Παρατηρείστε κάτι με προσοχή.
Η Παγκοσμιοποίηση διέλυσε τα σύνορα και ισοπεδώνει λαούς και εργαζόμενους.
Αντίθετα οι Συνδικαλιστικοί φορείς δείχνει να έχουν κλειστεί στα «σύνορά» τους και να αντιμετωπίζουν μόνοι τις γιγάντιες συνέπειες της νέας τάξης σαν το μικρό παιδί που τραβώντας το μπατζάκι του πατέρα του κλαψουρίζει γιατί δεν του πήρε παγωτό.
Δηλαδή ενώ ο εχθρός κινήθηκε οριζόντια η αντίσταση είναι αδύναμη γιατί είναι κάθετη.
Πρόκληση για τα Ελληνικά Συνδικάτα:
Να αναλάβουν την Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία (αν νοιώθουν αδύναμοι για την παγκόσμια) για κοινή δράση, κοινή αντίσταση, κοινή διαμαρτυρία, κοινή πίεση!
Η οχύρωση πίσω από άλλοθι στρέφεται κατά των μελών τους
Όχι στην ηττοπάθεια και τη συντεχνιακή συρρίκνωση
Αυτοί που εκλέγονται είναι ντροπή να κάθονται στα πίσω καθίσματα του «αγώνα».
Επόμενη δέσμευση για υποταγμένους πρωθυπουργούς είναι η αποεθνικοποίηση.
Για να επιτευχθεί αυτό υπεβλήθησαν στα εξής "σεμινάρια":
-Μείωση πληθυσμού με επιβολή έμμεσης υπογεννητικότητας ώστε να επιτευχθεί ανάμειξη πληθυσμού με τα μεταναστευτικά ρεύματα από και προς.
Απορρόφηση των γενεών στο εξωτερικό με υποβάθμιση της εκπαίδευσης και ανεργία στους νέους.
Συμπεριλαμβάνεται έμμεση ευθανασία με περικοπή των οικονομικών πόρων κυρίως στον πληθυσμό μεγάλης ηλικίας καθώς η πείρα τους στα Εθνικά θέματα είναι το τελευταίο προπύργιο του "παλαιού χάρτη".

Ψεκασμός-μόλυνση διατροφικής αλυσίδας-μόλυνση υδάτων βάλλουν κατά του βιολογικού τριγώνου αναπνοή- τροφή-νερό.
Διασφαλίζουν με αυτό το τρόπο και τη μείωση του προσδοκώμενου βίου των επόμενων γενεών.
Σε αυτά προστίθεται το άγχος και η κατάθλιψη από τα μέτρα που υποχρεούται να επιβάλλει ο κάθε πρωθυπουργός για ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διατήρησης του θώκου του.
-Υποβάθμιση της ντόπιας ανάπτυξης και προετοιμασία εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πόρων από τους επερχόμενους "κατακτητές".
-Αμφισβήτηση της Ιστορίας του Έθνους τους.
-Προσβολή Εθνικών συμβόλων
-Διάλυση οργανισμών οι οποίοι περιλαμβάνουν τον όρο "Εθνικός-η-ο" Εδώ να τονίσουμε οτι στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύεται η χρήση του όρου "Εθνικός" ειμή μόνον αν υπάρχει ανάγκη "αναπόφευκτης χρήσης" και μέχρι την οριστική εξάλειψη του όρου! Έτσι δεν είναι κκ. Ευρωβουλευτές μας;

-Χαλάρωση έως μηδαμινή φύλαξη των συνόρων.

-Στημένες οικονομικές εμπλοκές για παραχώρηση σε τρίτα μέρη εδαφών στρατιωτικής ή οικονομικής σημασίας.

-Υποδαύλιση θρησκευτικών/ ή/ και/ εθνικών θεμάτων.

Στη προσπάθειά τους αυτή βέβαια έχει διασφαλιστεί η συμπόρευση μεγάλων συγκροτημάτων ΜΜΕ.
Ο άξονας της Ελλάδας
Η Ελλάδα λοιπόν συμπεριλαμβάνεται στη διάνοιξη της οδού : με σημείο εκκίνησης την Ευρωπαϊκή ακτή του Ατλαντικού: την Πορτογαλία
Στη συνέχεια Ισπανία-Νότια Ευρώπη-Βαλκανική-Τουρκία-Ιράκ.
Σύντομα να δούμε τις πιο πολλές χώρες στον άξονα αυτό:
Πορτογαλία: Πιέζεται για μηχανισμό στήριξης και Μνημόνιο. Εκπρόσωπος της Παγκοσμιοποίησης για τη χώρα αυτή είναι ο José Manuel Barroso ο οποίος λόγω των αποφάσεων που θα ληφθούν εκεί, έφυγε… προκαταβολικά από τη Πορτογαλία. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία. Υπάρχει υπόσχεση ασυλίας
Όλοι οι πρωθυπουργοί και τα υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη που θα βοηθήσουν τους έχει δοθεί εγγύηση ασυλίας ή θα τοποθετηθούν σε «υψηλές» η χαμηλότερες θέσεις σε διεθνής Οργανισμούς ώστε:
-Να αμειφθούν
-Να δικαιολογηθεί η έξοδός τους από την αντίστοιχη χώρα απέναντι στους αγανακτισμένους λαούς τους.
Ισπανία: Εκβιάζεται να ανοίξει το δρόμο διαφορετικά θα ακολουθήσει τη τύχη Ελλάδας-Ιρλανδίας-Πορτογαλίας. Ο τωρινός πρωθυπουργός Rodríguez Zapatero το παλεύει. Για την Ιστορία ο Aznar López είχε υποταχθεί. Θυμίζουμε την απόπειρα του Αθνάρ να χρεώσει τη «τρομοκρατική εκατόμβη» στο τραίνο της Μαδρίτης στην ETA.
Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ποιος ήταν ο εγκληματίας. Αν σκεφτόσαστε αυτό που πρέπει, έχετε αρχίσει να μπαίνετε στο νόημα και την αξία αυτού του «γραφικού» άρθρου.
Γαλλία: O Σαρκοζί έχει ενσωματωθεί αλλά έχει ενημερώσει τα κέντρα αποφάσεων ότι ο Γαλλικός λαός έχει έντονα ανεπτυγμένο τον Εθνικό πατριωτισμό και θα αργήσουν οι επιθυμητές εξελίξεις. Σαν αντίδραση οι "Παγκόσμιοι" ανταποκρίνονται απειλώντας το Ευρώ άρα και τη Γαλλική οικονομία. Το παιχνίδι του «Ευρώ» αυτή τη στιγμή απαιτεί ανάλυση πολλών σελίδων και δεν είναι πρόθεσή μας να σας κουράσουμε.
Πρέπει όμως να σας πούμε ότι εμπλέκεται μέχρι και η Ρωσία καθώς το 50% του αποθέματός τους είναι σε Ευρώ!
Εμείς πάντως εκτιμάμε αντικατάσταση του Σαρκοζί ή συγκρουσή του με το Γαλλικό λαό και φυγή στο εξωτερικό.
Ιταλία: Απίστευτο έτσι; Ο Μπερλουσκόνι έχει προκαλέσει τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σεξ και παραμένει στη θέση του! Τον εγκατέλειψε πολιτική πτέρυγα και μένει στη θέση του! Έχει κάνει τις πιο προκλητικές δηλώσεις για το Τύπο, έχει φάει ξύλο και παραμένει στη θέση του.
Και όμως .. Δεν έχει υποταχθεί! Έχει εγγυηθεί στους ισχυρούς παράγοντες της χώρας την Εθνική παρουσία της Ιταλίας στη Παγκοσμιοποίηση. Κατά καιρούς όταν πιέζεται από τη νέα τάξη κατεβάζει τους Ιταλούς σε διαμαρτυρίες και δηλώνει «αδυναμία». Δεν βρίσκεται στην αδύναμη θέση του Σαρκοζί γιατί «εκβιάζει» κι αυτός με τα κεφάλαιά του. Πάντως όταν έρθει η ώρα της Ιταλίας αν δεν συνεργαστεί με τις υπόλοιπες χώρες του Νότου θα ανακαλύψει κι αυτός ότι είναι λίγες οι αντιστάσεις του μπρος σε αυτό που έρχεται.
Χώρες πρώην Γιουγκοσλαβίας: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια ο δρόμος έχει ανοίξει
από τους βομβαρδισμούς του Βελιγραδίου και μετά. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να εξοντώσουν τον Μιλόσεβιτς που τους είχε διαμηνύσει «αντίσταση»!
F.Y.R.O.M.: Το Ισραήλ των Βαλκανίων! Το κράτος αντίσκηνο της Παγκοσμιοποίησης στα Βαλκάνια. Η «Μακεδονία» μαϊμού που η προκλητική παρουσία συνετέλεσε στο άλλοθι της Μέρκελ να επιβληθεί στέρηση ψήφου στην Ελλάδα μετά το βέτο εναντίον της. Στην επόμενη ψήφιση για ένταξη της «μαϊμού» στο ΝΑΤΟ και ΕΕ η Ελλάδα είτε θα ψηφίσει «ναι» είτε θα έχουν φροντίσει να της στερήσουν τη ψήφο.
Βουλγαρία και Ρουμανία: εφαρμόζεται καθαρά το πρότυπο Δυτικοποίησης της Ινδίας.
Βρίσκονται όμως στο πρώιμο στάδιο αλλά και ακίνδυνες να προβάλλουν εμπόδια.
Επειδή δικαιολογημένα θα αναρωτιέστε αν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, τέτοιοι ωμοί προγραμματισμοί και κάποιοι μιλήσουν για συνωμοσιολογία ρίξτε μία ματιά σε αυτά τα Video στα οποία μιλάει καθηγήτρια Πανεπιστημίου.
Προγραμμάτισαν την δηλητηριασμένη διατροφή μας από το 1962!
Η Ελλάδα «μάρκα» στο πόκερ Τουρκίας – Η.Π.Α.
Η μάχη των προπατόρων μας εναντίον των κατακτητών το 1821 παρά τις μεμονωμένες επιτυχίες είχε αποτύχει.
Η ναυμαχία του Ναβαρίνο ήταν το πρώτο βήμα της παρέμβασης των Δυτικών εναντίον της επέκτασης στην Ευρώπη ,της Τουρκίας και των Βορειοαφρικανών συμμάχων της.
Συγκρίνετε την Ελλάδα της απελευθέρωσης της Τουρκίας με το σημερινό χάρτη.
Μία Ελλαδίτσα που έφτανε μέχρι τη Λάρισα και έφτασε να είναι ο κυρίαρχος του Αιγαίου με τα σύνορα της να υψώνονται στα Βαλκάνια.
Οι Δυτικοί σε συνδυασμό με το αναγεννημένο ηθικό και την Εθνική έπαρση του Ελληνικού λαού συνετέλεσαν να ανακτήσει η Ελλάδα ένα σημαντικό μέρος της χαμένης εδαφικής κυριαρχίας της χώρας μας.
Ο Δυτικός κόσμος έβλεπε πάντα τη Τουρκία με δέος και οι αποφάσεις τους για την περιοχή του Αιγαίου κατευθυνόταν από μία μόνιμη ανησυχία:
Την ανασύσταση και την εξάπλωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στην Ευρώπη.
Γι αυτό μέχρι το 1922 έπαιρναν μόνιμα αποφάσεις υπέρ της μικρής Ελλάδας.
Δύο γεγονότα άρχισαν να αμφισβητούν αυτή την επιλογή.
Το πρώτο που τους προβλημάτισε ήταν ότι στη Μικρασιατική εκστρατεία παρά τις παραινέσεις τους προς τον Ελληνικό στρατό δεν εισακούστηκαν και οι δικοί μας βάδισαν προς την Άγκυρα δείχνοντας επεκτατικές επιθυμίες.
Διέγνωσαν τότε ότι ο μακροπρόθεσμος «κίνδυνος» στη δημιουργίας μίας ισχυρής δύναμης στο στρατηγική μας περιοχή δεν προήρχετο μόνον από τη Τουρκία αλλά και από την ευνοημένη Ελλάδα. Την άφησαν λοιπόν χωρίς εφόδια στο έλεος ενός ρεβανσιστικού αντεπιτιθέμενου στρατού με το γνωστό αποτέλεσμα.
Το δεύτερο και πιο αποφασιστικό γεγονός ήταν οι δρόμοι του πετρελαίου που χάραξαν οι Η.Π.Α..
Μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο και έχοντας στο πρώιμο στάδιο άριστη σχέση με την Ευρώπη, την Ελλάδα και τη Τουρκία οι Η.Π.Α. επέλεξαν ο Δυτικός δρόμος
να ξεκινήσει απ ευθείας από τις ακτές των χωρών της Μέσης Ανατολής.
Ο Αντιαμερικανισμός που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα λόγω Βιετνάμ ήταν η αιτία του δεύτερου ανασχεδιασμού. Το χαϊδεμένο παιδί της περιοχής έγινε η Τουρκία με το σκεπτικό ότι είχαν φυλαγμένη τη πλάτη τους και την παροχή διευκολύνσεων στις παρεμβάσεις του μεσανατολικού.
Η Τούρκικη διπλωματία, από τις καλύτερες στο κόσμο, πέτυχαν να αποσπάσουν δεσμεύσεις εναντίον της Ελλάδας σαν ανταμοιβή στη «φιλία» τους
Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε αν πράγματι ο Κίσινγκερ είπε ότι «η Ελλάδα χρειάζεται ένα γερό μάθημα».
Το έκαναν πράξη:
Οι Η.Π.Α. με μία σειρά μυστικών διπλωματικών παρεμβάσεων και συνεννοήσεων με την Τουρκία προχώρησαν στο σχέδιο Αττίλα που τόσο πόνο και ντροπή σκόρπισε στον απανταχού Ελληνισμό. Ο ανθελληνισμός τους συνεχίστηκε προκλητικά μέχρι το πόλεμο του Ιράκ όπου διαπίστωσαν .. το βάθος της «φιλίας» τους με τη Τουρκία.
Από τις μεγαλύτερες ανατροπές που δεν έγινε και τόσο ευρέως αντιληπτή! Επαναλήφθηκε σχεδόν ότι έγινε και με την Ελλάδα στη Μικρασιατική εκστρατεία.
Η Τούρκικη διπλωματία μετέφερε στη στρατιωτική Τουρκία τις νεότερες διαπιστώσεις της.
«Δεν μπορεί να στηρίζουν οι Η.Π.Α. ολόκληρο περίπου το σχέδιο εναντίον του Ιράκ στις διευκολύνσεις της Τουρκίας και οι δεσμεύσεις των Αμερικανών για συμμετοχή μας στην υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου να καθυστερεί. Να μπούμε και μείς στο Ιράκ με το πρόσχημα των Κούρδων και να διεκδικήσουμε μερίδιο!»
Πράγματι οι Αμερικάνοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν τα Τούρκικα στρατεύματα
εισχώρησαν απειλητικά σε βάθος χιλιομέτρων σε ένα Ιράκ που παρέπαιε!
«Έσπασε» η εμπιστοσύνη τους προς τη «σύμμαχο» Τουρκία. 
Και επειδή η πολιτική των Η.Π.Α. είναι μία «μνησίκακη» πολιτική καθώς σε παρόμοια γεγονότα μειώνεται το γόητρο της υπερδύναμης, η Αμερική από εκεί και πέρα κάνει μόνον υποχρεωτικές κινήσεις σε σχέση με τη Τουρκία. Είναι μεγάλη η πιθανότητα στο άμεσο μέλλον να δούμε μία Τουρκία παγιδευμένη στη πολιτική που προέταξε.

Έπρεπε λοιπόν επειγόντως να ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους. Έχοντας το πλεονέκτημα της επερχόμενης παγκοσμιοποίησης καθησύχασαν την Τουρκία και τις έδωσαν τις οδηγίες τους για την προετοιμασία της συνεκμετάλλευσης του πετρελαίου:
Με το «μαστίγιο»:
-Αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου μέσω:
- Εντατικοποίησης σε καθημερινή βάση των παραβιάσεων του Ελληνικού εναέριου χώρου.
-Συχνού διάπλου του Αιγαίου από Τούρκικα πολεμικά.
-Εικονικών ερευνών για πετρέλαιο σε «γκρίζες» ζώνες
-Άμεσης συμμετοχής στη πληθυσμιακή νόθευση στην Ελλάδα. Γι αυτό ο τούρκικος κρατικός μηχανισμός έχει εντολή να διευκολύνει την διακίνηση μεταναστών από τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα.
Με το «καρότο» μέσω ενός «θεάτρου» ειρηνικής προσέγγισης:
-Σύσφιγξη σχέσεων των Τούρκων με τους Έλληνες πολιτικούς με κάθε δυνατό τρόπο.
- Ανταλλαγές πολιτιστικών εκδηλώσεων και σύσφιξη σχέσεων Τούρκων καλλιτεχνών με το Ελληνικό καλλιτεχνικό λόμπυ που θα αποδεχόταν κάτι ανάλογο.
-Συνεργασία των δύο λαών σε φυσικές καταστροφές
Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το να σφίξει η μέγγενη της Παγκοσμιοποίησης από τη μία και της συνεκμετάλλευσης από την άλλη με τον εκβιασμό που πονάει τη ψυχή του Έλληνα: Την απώλεια εδαφών.
Για την τελική ευθεία ψάχνουν τα κατάλληλα πολιτικά πρόσωπα.Αναζητούνται οι πολιτικοί, τα κόμματα και οι κυβερνήσεις που αποδέχθηκαν να προωθήσουν στην Ελλάδα με νομοθεσίες και αποφάσεις τα εξής:

1. Ψήφιση νόμων για την διασφάλιση της μη δίωξης των πολιτικών που θα εκτελούσαν το αντεθνικό σχέδιο
Νομοθεσία και αποφάσεις με σκοπό την αποεθνικοποίηση όπως:

2. Μείωση πληθυσμού:

·        αποφάσεις σε βάρος πολυτέκνων
·        ανυπαρξία κινήτρων για το δημογραφικό
·        αποφάσεις σε βάρος της εκπαίδευσης
·        εξώθηση της νεολαίας σε μετανάστευση
·        αποσιώπηση του σκοπού των ψεκασμών παρά την επισήμανση επιστημόνων
·        αποδεκατισμός του συστήματος ελέγχου τροφίμων
·        ανυπαρξία πρόληψης δηλητηρίασης του υδάτινου ορίζοντα από τα απόβλητα και τα φυτοφάρμακα
·        έμμεση ευθανασία των γηραιών στρωμάτων του πληθυσμού

2.Υποβάθμιση της ντόπιας ανάπτυξης
3. Προσβολή Εθνικών συμβόλων
4. Εξάλειψη του όρου "Εθνικός-η-ο"
5. Παραποίηση της Ιστορίας του Έθνους.
6. Αδιαφορία στην ανάμειξη του πληθυσμού με απραξία και αποδοχή της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.
7. Χαλάρωση έως μηδαμινή φύλαξη των συνόρων.
8. Αντισυνταγματικές ενέργειες για παραχώρηση σε τρίτα μέρη Εθνικών εδαφών στρατιωτικής ή οικονομικής σημασίας. 
9. Αποδοχή των «γκρίζων» ζωνών.
10. Αδιαφορία στη παραβίαση του χερσαίου, θαλάσσιου και εναέριου χώρου.
11 Ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων με Τούρκους ομοιόβαθμους.

Ευτυχώς να λέτε δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά στην Ελλάδα και από κανέναν…
Ε; μπα !

Διογένης- pythari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου