Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Είναι νεκρός πράγματι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν;



Εκατοντάδες φωτογραφίες στη δημοσιότητα του τρομοκράτη αρχηγού. Οι δημοσιογράφοι τον εύρισκαν. Οι φωτορεπόρτερς το ίδιο. Και οι κάμερες TV για να κάνει τις δηλώσεις του!
Οι άρτια εξοπλισμένες μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ με τον τελειότερο τεχνικό εξοπλισμό και με τη βοήθεια των δορυφόρων τον ανακάλυψαν .... 10 χρόνια μετά και τον άφησαν στο τόπο μη αναγνωρίσιμο!

... ή για λόγους Αμερικάνικου γοήτρου εντός  κι εκτός ΗΠΑ στήθηκε η ιστορία ότι ο «τρομοκράτης» των Δίδυμων Πύργων είναι νεκρός;
Το σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς εντός των ΗΠΑ και σε παγκόσμιο επίπεδο αμφισβητούνται:
1.Η ιδιότητα του Οσάμα  Μπιν Λάντεν ως αρχηγού της Αλ Κάιντα.
2.Η αυθεντικότητα των ομιλιών του και των τηλεοπτικών του εμφανίσεων
3.Η ηθική αυτουργία του στο έγκλημα των Δίδυμων Πύργων.
Το σενάριο αυτό ενισχύεται από τον Αμερικάνικο χειρισμό του θέματος στην δημοσιότητα καθώς το Σταίητ Ντιπάρτμεντ αναιρεί και μεταλλάσσει το σενάριο της «επιχείρησης» ώρα με την ώρα!
Επίκεντρο αυτού του βεβιασμένου χειρισμού δείχνει να είναι η διασφάλιση ότι το πρόσωπο της σορού δεν πρέπει  να δοθεί στη δημοσιότητα και να δοθεί χρόνος να ανασκευαστεί η ιστορία για να δείχνει πιο κοντά στην αλήθεια.
Να υπενθυμίσω ότι σε πραγματικές περιπτώσεις ηγετών που έγιναν στόχος θανάτωσης από τις Η.Π.Α. όπως του Σαντάμ καλύφθηκε τηλεοπτικά η σύλληψή του, η δίκη του, η απολογία του και η εκτέλεσή του.
Γιατί δεν έγινε το ίδιο με τον Ο.Μ. Λάντεν; 
Ένας νεκρός που δεν θα μάθουμε ποτέ αν ήταν πράγματι αυτός που υποστηρίζει η Αμερικάνικη υπερδύναμη ή κάποιος άσχετος που επιλέχθηκε να φορτωθεί σωρεία εγκλημάτων και με διαλυμένο το μισό κρανίο να πεταχτεί … με μουσουλμανικές τιμές στην απέραντη γαλάζια θάλασσα παίρνοντας μαζί του τα επίκαιρα προβλήματα των ΗΠΑ και … το DNA του.
  Ελπίζουμε οτι επόμενα διεθνή εγκλήματα  να μην "αρωματιστούν" με ...την εκδίκηση της Αλ Κάιντα για το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου