Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δεν παίζει ρόλο ποτέ ποιός είναι πρόεδρος του ΔΝΤ... Ότι είναι να επιβληθεί στην Ελλάδα θα ισχύει και με τον επόμενο πρόεδρο.

Ο διεθνής τοκογλυφικός θεσμός του ΔΝΤ  λειτουργεί με συγκεκριμένους όρους τουςstrauss_kahn οποίους οποιοσδήποτε είναι πρόεδρος τους είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί.
Αυτό για όσους ανησυχούν για τον "φιλέλληνα" και τον συνδέουν με ευνοϊκή στάση προς τα προβλήματα μας.
Δε γνωρίζουμε αν στη Ν. Υόρκη η εν λόγω καμαριέρα -και ίσως δεν μάθουμε ποτέ- πως έτυχε να μπει στο δωμάτιο τη στιγμή που θα έβγαινε από το μπάνιο γυμνό ...το λυκόπουλο!
Ούτε θα μάθουμε ποτέ αν προκάλεσε η εν λόγω κυρία ή όχι καθώς δεν υπάρχουν μαρτυρίες παρά μόνο της καταγγέλλουσας. Εκτός κι αν υπάρχουν κάμερες που τα εξηγούν όλα. Αυτά όμως θα απασχολήσουν την Αμερικάνικη Δικαιοσύνη.
Τώρα όμως μαθαίνουμε οτι ο Strauss-Khan είναι υπότροπος και κατηγορείται για τρίτη φορά.
Το γεγονός οτι προβάλλεται πρώτη είδηση παγκόσμια η συγκεκριμένη καταγγελία και όχι οι προηγούμενες έχει το σκοπό της και δίνει δικαίωμα για σενάρια.
- O Strauss-Khan δεν υπάκουσε σε εντολές
- Άνοιξε το στόμα του για την Ελλάδα περισσότερο από όσο του επιτρεπόταν.
- Κάποιοι τον βγάλανε από τη μέση στη κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
- Έπεσε πράγματι θύμα των ίδιων των σεξουαλικών του ορέξεων ένα 24ωρο πριν συζητήσει για σοβαρότατα θέματα με τους Ευρωπαίους ηγέτες. Σε αυτή τη περίπτωση είναι τόσο άτυχος που αν σκοντάψει και πέσει ...  θα χτυπήσει το κεφάλι του στο ταβάνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου