Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Με ελάχιστα λόγια για να μη μας μπερδεύουν!

Ξεχάστε την αποχώρηση της Τρόικας ... Ξεχάστε τις πολιτικάντικες δηλώσεις από όλες τις πλευρές ... Τις ομιλίες σε Διεθνείς εκθέσεις ... Τους εκβιασμούς ... Τα διλήμματα ...
Είτε ανακοινωθεί φραστικά είτε όχι η πτώχευση, είτε πάμε σε νέο νόμισμα κι ας λέγεται όπως θέλει, είτε μας μπερδεύουν με χίλιες δυό ... απειλές και τιμωρίες ο στόχος τους παραμένει:
-Προγραμματισμένη πτώχευση του Έλληνα πολίτη, προγραμματισμένη πτώχευση της χώρας.
Η μικρή ή μεγάλη περιουσία των πολιτών, των επιχειρήσεων, όπως και του Ελληνικού ανεκμετάλλευτου πλούτου να περάσει στα χέρια των επερχόμενων οικονομικών εισβολέων μέσω των Τραπεζών και του ρημαγμένου Χρηματιστηρίου! Γιατί τα Στεγαστικά δάνεια πλέον δεν μπορούν να πληρωθούν και τα ακίνητα θα περάσουν στα χέρια των Τραπεζών. Το χορό θα κλείσουν τα χρέη των πιστωτικών καρτών. Γιατί ακόμη και η καρτοκινητή τηλεφωνία έχει προβλέψει στα Συμβόλαιά της ώστε στην αθέτηση πληρωμής να σου κατάσχει περιουσία!
Γιατί οι χαμηλές μετοχές στο Χρηματιστήριο θα αποτελούν εύκολη λεία στα Διεθνή Κεφάλαια για την "κατάληψη" των Ελληνικών επιχειρήσεων.
Είτε είμαστε με ευρώ , είτε με δραχμή είτε με ... αργύρια!
Απλά ... Όσο περισσότερες απειλές μεσα κι έξω από την Ελλάδα τόσο μεγαλύτερος ο φόβος του Έλληνα πολίτη. Κι όσο η πλάτη του είναι στα σχοινιά τόσο η γροθιές στο πρόσωπο θα είναι πιο δυνατές ... Σακ βουαγιάζ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου