Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Μνημόνιο Φθινοπώρου: 30 χρόνια δεσμεύσεις!!


Με το Μνημόνιο 2 τίθενται οριστικά οι βάσεις στην Ελλάδα για το μοντέλο της

Παγκοσμιας Διακυβέρνησης
Η δρομολόγηση για σκληρότερα μέτρα από τους "παγκόσμιους" είναι πλέον σαν τις ιδιότητες των αερίων. Όσο χώρο τους δίνεις τόσο θα καταλαμβάνουν. Έτσι ανάμεσα στα σωστά μέτρα που έπρεπε να έχουν ληφθεί 20 χρόνια πριν (π.χ. πάταξη φοροδιαφυγής) θα δούμε και πάλι μία σειρά από νέα σκληρά μέτρα που θα έρθουν να "κουμπώσουν" με εκείνα του προηγούμενου Μνημονίου και των επικαιροποιήσεών του.
Αφού άφησαν να εκτονωθεί η κατάσταση με τις πλατείες, τους αγανακτισμένους, "τα μπάνια του λαού" και αφού με τη χρήση χημικών το Μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε ατόφιο από τους "ηρωικούς" βουλευτές, άρχισαν οι ζυμώσεις για το δεύτερο Μνημόνιο που υπολογίζεται να είναι έτοιμο σε συνεργασία Τρόικας-Κυβέρνησης περίπου τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Πάντα με την επιφύλαξή μας στις διαρροές, στόχους θα αποτελέσουν το Δημόσιο,

     η Φορολογία και οι Τράπεζες.
Στο τραπέζι πλέον η μείωση των εργαζομένων στο Δημόσιο με πρώτη σκέψη την εργασιακή εφεδρεία που αν δεν αποδώσει θα δούμε στις "επικαιροποιήσεις" να απολύεται κόσμος. Στόχος για κατάργηση και το εφ άπαξ στο Δημόσιο. Συγχώνευση Ταμείων και κατάργηση φορέων του Δημοσίου.
Στο νέο Φορολογικό το επίκεντρο θα είναι η αυστηρή πάταξη της φοροδιαφυγής (Ήμουν νιός και γέρασα!!!).
Τέλος στον ρυθμιστή της περιουσίας του Έλληνα πολίτη, δηλαδή το Τραπεζικό σύστημα, οι αποφάσεις θα αφορούν τη καλύτερη λειτουργία του μοντέλου της Παγκόσμιας διακυβέρνησης. Συγχωνεύσεις τραπεζών, επανακεφαλαιοποίηση, κλείσιμο υποκαταστημάτων και όπως πάντα η απειλή για απολύσεις εργαζομένων.
Αναμένεται οι δεσμεύσεις της Ελληνικής πλευράς να διαρκέσουν
30 χρόνια ενώ συνεχίζονται και στο Μνημόνιο αυτό οι πιέσεις για διακομματική συναίνεση όπου οι πρόωρες εκλογές θα εξαρτώνται πάντα από τη στάση του αρχηγού της ΝΔ. Ο κ. Σαμαράς κρατάει τέτοια στάση ώστε να περνάνε τα σχέδια των "παγκόσμιων" αλλά ταυτόχρονα να συντηρεί το προφίλ του "επαναστάτη"!
Η τακτική αυτή διευκολύνει τις καταστάσεις και για το λόγο αυτό οι δύο συγκάτοικοι του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης παρά τις "κοκορομαχίες" δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αντίθετα κατάρρευση του κόμματος του κ. Αντώνη Σαμαρά σημαίνει κατάρρευση του σημερινού δικομματισμού και αρχή ενός νέου με νέους "αρχηγούς".
Και φυσικά κανένας από τους δύο δεν το θέλει αυτό.
pythari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου