Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Την έκρηξη της Ελληνικής κοινωνίας δείτε την ξεχωριστά γιατί κουβαλάει γονίδιο με χαρακτηριστικά που δεν αντιμετωπίζονται με σχέδια επί χάρτου!

-Ποιούς στέλνει στον Καιάδα η νέα τάξη πραγμάτων και ποιοί επιβιώνουν
-Πως έχουν προνοήσει για την απαγόρευση της διαμαρτυρίας στην Ελλάδα
-Πως αιτιολογούμε την εκτίμησή μας για το κίνδυνο επέμβασης ξένης δύναμης στην Ελλάδα
-Η αλλαγή του Συντάγματος και ο σκοπός της
 Το να βρίζουμε μία Κυβέρνηση, μία άγονη αντιπολίτευση, ένα πολιτικό σύστημα. ένα οικονομικό μοντέλο είναι απλώς ένα ξέσπασμα χωρίς να προσφέρει όμως καμία λύση.
Θα πρέπει να εντοπίζουμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβειας την απειλή στη καθημερινότητα του πολίτη αλλά και στο μέλλον του. 
Και η διαπίστωση για το οικονομικό μοντέλο που άρχισε να νομοθετείται τα τελευταία χρόνια και τώρα μπαίνει στη τελική ευθεία είναι ότι όποιος δεν διαθέτει ρευστό ή στερείται προοπτικής να εργαστεί είναι καταδικασμένος. 
Τεράστιες κοινωνικές ομάδες έχουν καταγραφεί και έχουν κοινωνικά διαγραφεί από το Τραπεζικό μοντέλο σαν «μη παραγωγικές και μη συμφέρουσες». 
Ένα είναι το σίγουρο και το διαπιστώνουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα:
Στο κόσμο των CDS, των επενδύσεων, των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ), της φτηνής εργασίας, της βαρύτατης φορολογίας, της παράνομης μετανάστευσης δεν χωράνε:
 -Άνεργοι
 -Ασθενείς
 -Ανάπηροι
 -Συνταξιούχοι
 Ζωή θα έχουν όσοι αποδεχθούν τη χαμηλή αμοιβή εργασίας και όσοι μεγαλοεπιχειρηματίες αποδεχθούν τους όρους της νέας κατάστασης που επικρατεί.
Για αυτό τονίζουμε ότι ίσως και σε λίγους μήνες από τώρα θα έχουμε μόνον πολύ φτωχούς και πολύ πλούσιους με μία ενδιάμεση τάξη πολύ αδύναμη αριθμητικά
 Γνωρίζουν βέβαια ότι αυτό θα φέρει κοινωνικές αναταράξεις που όμοιες τους στα χρόνια μας δεν έχουμε ξαναζήσει.
Οι κοινωνικές αυτές ταραχές έχουν προβλεφθεί μέχρι ενός σημείου. από τη νέα τάξη πραγμάτων ως εξής:
 Διαδηλώσεις – πορείες διαμαρτυρίας
Μείωσαν το προσωπικό για την ασφάλεια των πολιτών και την έννομη τάξη και ενίσχυσαν τις δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ. Παρακρατικές ομάδες συμπληρώνουν την αποστολή. Την εμπειρία αυτή την έχουμε όλοι μας και δεν χρειάζεται ανάλυση
 Νομική προσφυγή
 Προκλήθηκε τεχνητή κρίση στη Δικαιοσύνη ώστε στην ουσία να μην είναι σε θέση ο πολίτης να κάνει νομική προσφυγή για τις αδικίες σε βάρος του. Για να το ενισχύσουν αύξησαν και το παράβολο της νομικής προσφυγής.
 Συνταγματική παραβίαση
 Γινόμαστε μάρτυρες κατάφωρης παραβίασης του Συντάγματος χωρίς να υπάρχει αντίδραση από τους υπεύθυνους θεσμούς και χωρίς να παρέχεται μία δημόσια αιτιολογία γι αυτό. Στο άμεσο μέλλον θα επιχειρηθεί να τροποποιηθεί το Σύνταγμα όχι κατά πως συμφέρει το Ελληνικό Έθνος αλλά κατά το πώς θα τροποποιηθεί προς εξυπηρέτηση της νέας τάξης πραγμάτων
 Κοινωνική έκρηξη-εμφύλιος
 Μας εξωθούν στο σενάριο αυτό και το υποστηρίζουμε εν πλήρη γνώσει του τι λέμε.
Ένα τέτοιο γεγονός θα βοηθήσει τη Παγκόσμια Κυβέρνηση να κάνει το οριστικό ξεκαθάρισμα στην Ελλάδα
Από τις απέναντι ακτές της Μεσογείου, την Αίγυπτο και τη Λιβύη  η νέα τάξη πραγμάτων μας έστειλε το «μήνυμα».
Στη μία χώρα ανέλαβε ουσιαστικά ο στρατός και στην άλλη θυσιάσανε τον επί χρόνια συνεργάτη τους τον Καντάφι και τον παρέδωσαν στο μένος του λαού για να εγκαταστήσουν δική τους Κυβέρνηση
 Το αν οι κυβερνήσεις, οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί Οικονομικών, τα Υπουργικά συμβούλια, οι βουλευτές που παρέλασαν από τη Δημόσια ζωή τις τελευταίες δεκαετίες ενήργησαν στην εξυπηρέτηση του επιτελικού αυτού σχεδίου ανταποκρίνεται στο μέγεθος της αντίληψης που έχει ο καθένας μας για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν .
Απλά δεν φεύγει από το μυαλό κανενός μας για ποιο λόγο ψήφισαν την παραγραφή των αδικημάτων και γιατί αυτοί που συνέταξαν και ψήφισαν το νόμο βρίσκονται ακόμη στη Βουλή και ρυθμίζουν καταστάσεις.
Μη μας πείτε εκλέχτηκαν από το λαό. Όταν δεν υπάρχει προεκλογική ειλικρινής ενημέρωση υπάρχει θέμα υποκλοπής της ψήφου.
 Την πραγματική έκρηξη όμως της Ελληνικής κοινωνίας δεν την έχουν εντοπίσει και μελετήσει καλά καθώς κουβαλάει γονίδιο με χαρακτηριστικά απρόβλεπτα που δεν αντιμετωπίζονται με σχέδια επί χάρτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου