Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ευρωπαϊκή ηγεσία ηλιθίων

Σκάβουν το λάκκο τους Γερμανία και Γαλλία
Η σκέψη για Ευρώπη δύο ταχυτήτων αποδεικνύει οτι ο  Βρετανός δημοσιογράφος και σχολιαστής Πίτερ Όμπορν προσκεκλημένος σε εκπομπή του BBC που απεκάλεσε ηλίθιο σε ζωντανή σύνδεση τον Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπο του Επιτρόπου της ΕΕ για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν γνώριζε τι έλεγε πάρα πολύ καλά.
 Και η απονομή ... του παράσημου απευθυνόταν έμμεσα και σε όλη την Ευρωπαϊκή αυτόκλητη "ηγεσία"
Γιατί πράγματι εκεί στην Ευρώπη η βιασύνη τους να υποτάξουν το Νότο τους οδηγεί σε ιδέες που κόβουν τα "καρύδια" τους μόνοι τους!
Μετά την αποτυχία τους να προβλέψουν και να προλάβουν τη κατάρρευση της Ευρωζώνης σκαρφίστηκαν την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων!
Το Βορά με ισχυρό νόμισμα και από την άλλη πλευρά το φτωχοποιημένο Νότο.
Ιδιαίτερα η Γερμανία που το πλεόνασμά της οφείλεται στη καταλήστευση του Νότου σε ποιούς πλέον θα διοχετεύει τα προϊόντα των εταιριών της;
Αποτελεί κοινή πρόβλεψη οτι οι φτωχοί λαοί του Νότου θα στραφούν σε φθηνές λύσεις  αγοράζοντας προϊόντα από τις ανερχόμενες αγορές κυρίως Ινδίας και Κίνας!
Οι εξαγωγές της ακριβής βιομηχανίας του Βορά θα περιοριστούν δραματικά γι αυτούς και σύντομα θα δουν τη παραγωγή τους να σκουριάζει ή να σαπίζει στην αποθήκευση.
Το πλεόνασμα της Γερμανίας θα εξανεμιστεί και θα μιλάνε όλοι για το "λάθος" της Μέρκελ που οδήγησε τη Γερμανία από τη προσωρινή ευημερία στη κατάρρευση.
Διογένης για pythari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου