Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η Ελλάδα της 30ης Ιουνίου 2011


Από τη Πέμπτη 30-06-2011 με τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του νόμου για την εφαρμογή του αλλάζει η καθημερινότητα που ζούσαμε επί 10ετίες
Μέχρι σήμερα υπήρχε η αλληλοβοήθεια στις οικογένειες. Ο μισθωτός και ο συνταξιούχος βόηθαγε τα παιδιά του τα άνεργα οποιασδήποτε ηλικίας ή οικογενειακής κατάστασης κι αν είναι αυτά.
 Η δυνατότητα αυτή εξαφανίζεται μετά τη ψήφιση. Όχι μόνον γιατί με τις περικοπές δεν θα φτάνουν τα χρήματα. Αλλά και να υπάρξει κάποια στιγμή δυνατότητα προβλέπεται η φορολόγηση των χρημάτων που δίνονται στα παιδιά από τους γονείς.
Αισθητό θα γίνει κυρίως από το Σεπτέμβριο για λόγους τακτικής της Κυβέρνησης (μεσολαβούν οι διακοπές και σε συνδυασμό με τη Τουριστική κίνηση δεν θα γίνουν αισθητές οι πραγματικές συνέπειες)
Επιταχύνεται η κατάρρευση των στεγαστικών δανείων καθώς τα προβλεπόμενα από το νέο Μνημόνιο μειώνουν στο ελάχιστο τη δυνατότητα στα νοικοκυριά να πληρώνουν τη δόση η οποία ήδη πλησιάζει να διπλασιαστεί σε συνδυασμό με τα προηγηθέντα μέτρα.
Όλα τα περιουσιακά στοιχεία όπως και το επίπεδο φτώχειας θα ρυθμίζονται από τις Τράπεζες στο ποσοστό που ο καθένας έχει δανειστεί από αυτές
Από όλα τα παραπάνω εξαιρούνται-δίκην Πολιτικής Αυλής- συγκεκριμένες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες η οποίες παραμένουν με έμμεσες πολιτικές αποφάσεις έξω από τη τσιμπίδα της εφορίας ή με προκλητικό μισθό για τις σημερινές συνθήκες ή διατηρούν τον 13ο 14ο 15ο 16ο μισθό ή διατηρούν προκλητικά προνόμια. Όλα αυτά επιδοτούνται από τους πληγμένους μισθωτούς και συνταξιούχους
Η Ελλάδα σύρεται στο πείραμα της ακυβερνησίας το οποίο δοκιμάστηκε με "επιτυχία" στο Βέλγιο. Εκεί διανύεται ο 10ος μήνας χωρίς Εθνική Κυβέρνηση.
Τα ηνία για τη διακυβέρνηση της χώρας μας αναλαμβάνουν οριστικά τα κέντρα των Βρυξελλών μέχρι την οριστικοποίηση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και του ενιαίου Παγκόσμιου νομίσματος.
Η Ελληνική Βουλή μετατρέπεται σε θεσμό εκλεγμένων Δημοσίων υπαλλήλων με ειδικά προνόμια.
Έχουν πείσει τη πλειοψηφία των κυβερνώντων βουλευτών οτι επιτελούν Εθνοσωτήριο έργο. Τους πληροφορούμε -όσους δεν το γνωρίζουν-οτι χρησιμοποιούνται.
Ελάχιστοι και μάλιστα προεπιλεγμένοι θα διασωθούν πολιτικά!
Έχουμε προτείνει λύσεις που ακόμη είναι αναρτημένες στη κεντρική μας σελίδα και στη σελίδα των Πολιτικών Άρθρων.
Έχουμε εκτιμήσει από το 2011 τις σημερινές εξελίξεις και που πηγαίνει το πράγμα (Δρόμοι του Πετρελαίου και τα Πολιτικά μας Άρθρα)
Εκτιμήσαμε πρώτοι οτι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό μας "χαρτί" είναι οτι κατάρρευση της Ελλάδας σημαίνει κατάρρευση της Ευρωζώνης
Εντοπίσαμε πρώτοι οτι τα χρήματα των δανείων δεν πάνεσε μισθούς και συντάξεις αλλά σε βίαιη πληρωμή των τοκογλύφων
Εντοπίσαμε πρώτοι οτι τα χρήματα των δανείων δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις αλλά σε βίαιη πληρωμή των τοκογλύφων
Προτείναμε πρώτοι την ουσιαστική λειτουργία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας χωρίς τη συμμετοχή "μόνιμων κατοίκων" της Βουλής επί τετραετίες και 10ετίες.
Αντίθετα να συμμετάσχουν Επιστήμονες και Καθηγητές Πανεπιστημίων με κυριότερο προσόν την Εθνική Συνείδηση!
Εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου