Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η ώρα της αλήθειας για τους κουκουλοφόρους κι ας μην αρέσει!

Και ο τελευταίος πολίτης το περίμενε! Οτι ο μηχανισμός της πολιτικής συμμορίας που λυμαίνεται μισθωτούς ... δίκην "νταβατζή" θα ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να διαλύσει μία ειρηνική κοινωνική αντίδραση "αποφασισμένων"-και όχι αγανακτισμένων.
Και ο τελευταίος πολίτης το περίμενε! Όσο μαλάκας κι αν είναι κανείς όταν επί 37 χρόνια βλέπει τους immitation "αντιεξουσιαστές" ... να υποστηρίζουν την εξουσία αντιλαμβάνεται πλέον τι συμβαίνει γύρω του.
Κουκουλοφόροι "άγνωστοι" διέλυσαν τη μεγαλύτερη μεταχουντικά αγνή διαμαρτυρία πολιτών.
Κουκουλοφόροι για να μην αναγνωρισθούν από τους πολίτες! Γιατί όλες οι μορφές εξουσίας τους γνωρίζουν ή εκτιμούν ποιοί είναι ή αποφεύγουν να προχωρήσουν  σε έρευνα και συλλήψεις.
Οι πραγματικοί αντιεξουσιαστές είναι άνθρωποι ευθείς με συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία κι ας διαφωνώ μαζί τους.
Τούτα τα κολόπαιδα με τις μολότωφ και τα μαδέρια στα χέρια είναι φανερό οτι καθοδηγούνται από κέντρα για τη προστασία της διεφθαρμένης εξουσίας.
Οι αστυνομικές αρχές δεν γνωρίζουν ποιοί είναι αλλά γνωρίζουν τον τρόπο να ξεσπούν σε ακίνδυνους διαδηλωτές ... με φόντο ζαρτινιέρες!
Οι δυνάμεις καταστολής δεν γνωρίζουν ποιοί είναι για αυτό βαράνε όποιο πολίτη βρεθεί μπροστά τους (Μόλις και γλύτωσα το χτύπημα ανάμεσα στα μάτια. Η πληγή είναι λίγο πιό πάνω)
Οι δημοσιογράφοι με ... στεντόρεια φωνή και κλίμα πανικού στρέφουν το ρεπορτάζ και τη κάμερα πάνω στους δήθεν "άγνωστους" αλλά ... επί 4 δεκαετίες δεν γνωρίζουν ποιοί είναι, αν και σε εκπομπές ανακαλύπτουν ... χαμένα αδέλφια 70 ετών!
Τι καταφέρατε με τι χρήση του μηχανισμού αυτών των πανύβλακων;
Η εκτίμησή μου είναι οτι θα ξεσπάσει πιό ισχυρή λαική καταιγίδα! Σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες.
Η συμβουλή μου είναι : Φυλαχτείτε!
Και μία ευχή: Να χαιρόσαστε την Δήθεν Ελληνική Κληρονομική Δήθεν Προεδρευόμενη Δήθεν Σοσιαλιστική Δήθεν Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου