Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ειπώθηκε η αλήθεια και μάλιστα από Κρατικό κανάλι!

7 Ιουνίου 2011
 
Καθηγητής προσκεκλημένος στην εκπομπή της Έλλης Στάη αποκαλύπτει τη χρεωκοπία του οικονομικού μοντέλου που ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου !
 
Κάλεσαν τον κ. Πελαγίδη καθηγητή Οικονομικής ανάλυσης για να κάνει εκτίμηση  και ο αναλυτής κάποια στιγμή μιλώντας για την βαριά λιτότητα του Ελληνικού λαού είπε πως "ότι γίνεται δεν είναι για την Ελληνική κοινωνία αλλά για να ισορροπήσουν οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες !!" αφήνοντας αμήχανη προς στιγμή τη συντονίστρια της συζήτησης!
Η αντικειμενικότητα των λεχθέντων (γιατί αυτό συμβαίνει πράγματι και τα έχουμε πει εδώ από το Νοέμβριο) έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς απογυμνώνει το χρεοκοπημένο οικονομικό μοντέλο που πιστεύει ο κ. Παπανδρέου και για το οποίο έχει "εκτελέσει" στυγνά το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική κοινωνία.
Βέβαια δεν έπεσε στο τραπέζι τυχαία .
Σκοπός ήταν ... να προβληματιστούμε στο οτι χωρίς Τράπεζες θα πτωχεύσουμε καθώς ολόκληρο το σύστημα της Ευρώπης θα καταρρεύσει.
Κι επειδή τέτοια κουβέντα δεν μπορεί να ξεστομιστεί από πολιτικούς ειπώθηκε από τεχνοκράτη και μη πολιτικό πρόσωπο.
Ίσως αυτή να είναι και η αλήθεια που ζήτησε ο κ. Λοβέρδος να ειπωθεί στο λαό...
Όμως η αποκάλυψη αυτή ενισχύει την άποψή μας οτι η Ελλάδα πριν  την σκορπίσει στους πέντε ανέμους ένας ματαιόδοξος πρωθυπουργός θα μπορούσε να διαπραγματευτεί το Μνημόνιο χωρίς τις τραγικές του συνέπειες.
Και αποδεικνύει οτι το μοντέλο "το διαβατήριο της ζωής μας βρίσκεται στις Τράπεζες" ήταν ένα μπαλόνι που για να μή ξεφουσκώσει "πληρώνουν" τη νύφη οι Ευρωπαίοι πολίτες με τους Έλληνες να κατέχουν τη πιό οικτρή θέση.
Καταλάβατε τώρα "εκλεγμένοι" μας, τι ακριβώς υπηρετείτε με τη στάση σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου