Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πολιτική με .. ξένα κόλλυβα!


«Αγωνίζεται» λοιπόν η κυβέρνηση να πάρει την επόμενη δόση δανείου από το μηχανισμό στήριξης.
Να δούμε παρακάτω τον "αγώνα της".
Ανεβάζει το συντελεστή ΦΠΑ στα τρόφιμα. Κρατάνε το λόγο τους δε μειώνουν μισθούς και συντάξεις! Λες και τα είδη ανάγκης δε τα πληρώνουμε με ευρώ αλλά .. με βότσαλα.
Θεομπαίχτες!
Κόβει τις «σπατάλες» στην υγεία. Δηλαδή θα πληρώνουμε όλα τα φάρμακά μας από το μισθό και τη σύνταξη επειδή επί χρόνια κάποιοι πήγαιναν τις γάζες στα σπίτια τους και δεν μπορούσατε να τους ελέγξετε; Μα ο κόσμος σας ψήφιζε για να ελέγξετε αυτές τις κακοτοπιές. Δε σας ψήφιζε για πλασιέ των βιομηχανιών της «πράσινης» ανάπτυξης!
Γνωρίζετε ότι αναγκάζοντας π.χ.τους διαβητικούς να πληρώσουν την ινσουλίνη τους  οδηγείτε σε απόγνωση αφού χρειάζονται πάνω από 70 € το μήνα; ‘Όμως το λόγο σας το κρατάτε. Δε μειώνεται μισθούς και συντάξεις!
Και ξανά! Θεομπαίχτες!
Είναι ανοιχτό μυστικό πως πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες παίρνουν φάρμακα κατάθλιψης και ένα ποσοστό από αυτούς αναγκαστικά θα τα σταματήσουν;
Ρωτήστε μας “και τι έγινε”; Για να σας θυμίσουμε τον καταθλιπτικό στη Σαντορίνη που γυρνούσε τους δρόμους χαμογελώντας και κρατώντας στο χέρι του το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του !
Πετάτε τους αρρώστους στον Καιάδα! Αρχίστε λοιπόν από τη δική σας τη μάνα!
Περικοπές στους τρίτεκνους και πολύτεκνους. Γράφουμε και σε άλλο άρθρο μας ότι κινείσθε εναντίον του δημογραφικού προβλήματος αλλά το αγνοήσατε και το εξαγγείλατε! Συνειδητά λοιπόν μειώνεται το πληθυσμό μας.
Γενοκτόνοι!
«Αγωνίζεται» λοιπόν η Κυβέρνηση παίζοντας όμως στη πόκα της παραπαίουσας παγκοσμιοποίησης  τη δική μας ζωή!
 Ιστορικά αυτές οι καταστάσεις δε κρατάνε πολύ. Στις εκλογές δεν πήρατε το μήνυμα από τη γενιά των 700 ή των 592 €. Πήρατε κυρίως το μήνυμα της γενιάς των 0 €!
Δηλαδή των ανέργων και των οικογενειών τους. Καθώς πετύχατε τους περισσότερους στόχους του μνημονίου αλλά η ανεργία στη πραγματικότητα πέρασε το 20% και παρατήστε το πολιτικάντικο κόλπο του μόνιμου 10%!
Μαντέψτε λοιπόν τι τύχη σας ετοιμάζει η γενιά που έρχεται να αναλάβει τη κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου