Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ανεξέλεγκτη Μετανάστευση


Ένα από τα χειρότερα προβλήματα που δημιούργησε η νέα τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα είναι οι επιπτώσεις σε συμπολίτες μας από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση.
Είμαι της άποψης οτι για να δοθεί λύση σε ένα ζήτημα πρέπει να ακουμπάμε "το δάχτυλο στη πληγή". Πρώτα να λέγονται οι αλήθειες και μετά να γίνεται η συζήτηση για λύση.
Έτσι λοιπόν οι Έλληνες εργαζόμενοι παγιδευμένοι σε πολιτικές και νοοτροπίες αρνήθηκαν συγκεκριμένες εργασίες ή απαίτησαν υψηλές αμοιβές όπως συγκομιδή αγροτικής σοδειάς, απασχόληση στη κτηνοτροφία, οικοδομικές εργασίες, οικιακές εργασίες κλπ.
Αυτό έδωσε ένα επί πλέον άλλοθι στο άνοιγμα το συνόρων μας σε μετανάστες που έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένο να επιβληθεί από την Παγκοσμιοποίηση.
Εδώ λοιπόν αρχίζει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί ολόκληρη την Ελλάδα και οι υπεύθυνοι το αντιμετωπίζουν απλά με το κλισέ: "όχι στη ξενοφοβία" .
Ένα κουτοπόνηρο σύνθημα καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήσαν ξενόφοβοι ή ρατσιστές.
Οι ανεγκέφαλοι που θέλησαν να καλύψουν το έγκλημα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης ποτέ δεν διάβασαν για την θεά της φιλοξενίας Εστία; Ένας ολόκληρος πλανήτης γνωρίζει για την Ελληνική φιλοξενία. Αυτοί δε το άκουσαν ποτέ; 'Η εξυπηρέτησαν άλλους σκοπούς;
Είμαι υπέρ των οικονομικών μεταναστών όσων απαιτούνται σε αριθμό για να λειτουργήσει η Ελληνική οικονομία. Θέλω να αντιμετωπίζονται σαν ισότιμοι πολίτες. Να έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.
Αφού ξεκαθάρισα με τη λογική πάμε τώρα στο παράλογο. Κοντά στην ελληνική ανεργία χιλιάδες άνεργοι μετανάστες περιφέρονται στις πόλεις και στην ύπαιθρο. Ολόκληροι συνοικισμοί και χωριά είναι παραδομένα στο έλεος πεινασμένων ορδών.
Άφραγκοι, πεινασμένοι, σε απόγνωση, απογοητευμένοι από τον "Παράδεισο" που τους υποσχέθηκε το αλητήριο κύκλωμα που τους έφερε εδώ.
Προωθούν ναρκωτικά και πορνεία. Σκοτώνουν. Κλέβουν. Ληστεύουν. Λεηλατούν. Απειλούν την υγεία. Απέναντι σε ένα λαό που έχει τα δικά του σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα. Απέναντι σε μία ανύπαρκτη πολιτική ελεγχόμενης μετανάστευσης.
Είναι αλήθεια οτι η Ελλάδα επιδοτείται για να υποστεί αυτή τη πρόσθετη κατάρα;
Πόσα είναι τα κοντύλια και που πάνε;
Μήπως κάποιοι συντηρούν αυτή την κατάσταση για να κάνουνε ένα πάρτι ακόμη  στη πλάτη τη δική μας κι αυτών των δύσμοιρων;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου