Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πτώχευση τώρα! Με πλήρη συνείδηση του τί λέμε..

Μετά τη δόλια σύμπραξη Παπανδρέου-Τρόικας
Ζητάμε να ανακοινωθεί  η "κουκουλωμένη" πτώχευση ΤΩΡΑ και όχι όταν οι τοκογλύφοι θα έχουν πάρει τα λεφτά τους αλλά η Ελλάδα και οι Έλληνες θα είναι ισοπεδωμένοι  και έρμαια των ξένων.
Η πρότασή μας αναιρείται σε περίπτωση που διακοπεί η δανειοδότηση από το ΔΝΤ και την Ευρώπη και επίσης αν απαλειφθεί ο όρος της υποθήκευσης της χώρας και μας επιτραπεί ο δανεισμός από Κίνα,  Ιράν,  Ρωσία.
Το αρθρογραφικό υλικό που αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας όπως και πολλών άλλων ελληνικώνblogs μας δίνει το δικαίωμα να πάρουμε θέση οριστικά κατά της πολιτικής του μνημονίου.
Με τη τεκμηρίωση αυτή προτείνουμε με πλήρη συνείδηση την προσβολή της συμφωνίας του Μνημονίου και την ανακοίνωση της αλήθειας:
Το Ελληνικό Κράτος έχει πτωχεύσει και απλά το έχουν «βαλσαμώσει».
Στήθηκε ολόκληρο σχέδιο να μην γίνει αντιληπτή η πτώχευση.
Σκοπός της απόκρυψης ήταν να πάρουν πίσω οι δανειστές λεφτά  από τις θυσίες ενός λαού που ήταν αμέτοχος στο «πάρτι» των πολιτικών.
Όσο η πτώχευση αργεί να εξαγγελθεί τόσο  μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους θα πάρουν. Δηλαδή θα χάσουν τα λεφτά τους στη κήρυξη πτώχευσης ?
Με τίποτα! Δίπορτο το έχουν! Οι ίδιοι γνωρίζοντας την πραγματική μας κατάσταση ποντάρισαν εκ του ασφαλούς με παράγωγα στη πτώχευση της Ελλάδας.
Για τους σκοπούς αυτούς χρειαζόταν:
Ένα πρόσωπο με «κληρονομικά» βαρύ όνομα «φραντσάιζ» το οποίο απλά θα είχε την ματαιοδοξία να ονομαστεί πρωθυπουργός.
Ένα κόμμα με αριστερό προφίλ αλλά ευάλωτο στις φιλελεύθερες προκλήσεις.
Ένα υπογεγραμμένο χαρτί με δεσμεύσεις βαπτισμένο "Μνημόνιο". Φόβητρο για την όποια αντίδραση του λαού!
Στο χαρτί αυτό εκτός της δέσμευσης για την επιστροφή των δανείων το ΔΝΤ έβαλε από τη «πίσω πόρτα» και τρίτα μέρη που στόχο έχουν τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο και τον Τουρισμό της.
-Να αφαιρέσουν από την «αντάρτισσα» Ελλάδα το δικαίωμα του βέτο που στάθηκε εμπόδιο στο Σκοπιανό και την ένταξη της Τουρκίας. Η πρόταση της Μέρκελ να επιβληθεί η ποινή στην Ε.Ε. της αφαίρεσης ψήφου σε χώρες «σαν την Ελλάδα» εκεί αποβλέπει και δε τολμάει να το πει κανένας πολιτικός ή δημοσιογράφος.
- Στο εσωτερικό της χώρας μας η ελεγχόμενη πτώχευση που υλοποιεί το Μνημόνιο δίνει την ευκαιρία να αλλάξει ολόκληρο το νομοθετικό πλαίσιο για την εργασία, τις αμοιβές, την ασφάλιση, τη συνταξιοδότηση προς όφελος της εργοδοσίας όπως και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Οι ντόπιοι βιομήχανοι και μεγαλοεπιχειρηματίες δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Οι παραπάνω αλλαγές αν σταθεροποιηθούν και επιβληθούν οριστικά τους ευνοούν μεν προσωρινά, αλλά στη πραγματικότητα ευνοούν τα ξένα κεφάλαια που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. 
Η πρότασή μας αναιρείται σε περίπτωση που διακοπεί η δανειοδότηση από το ΔΝΤ και την Ευρώπη και επίσης αν απαλειφθεί ο όρος της υποθήκευσης της χώρας και μας επιτραπεί ο δανεισμός από Κίνα, Ιράν, Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου