Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αλλά "φως" δεν βλέπουμε!

Αλλά "φως" δεν βλέπουμε!

Κε πρωθυπουργέ

Στη διακαναλική σας συνέντευξη παραδεχθήκατε ότι διαπράξατε αδικία.
Επειδή χρειαζόσαστε άμεσα χρήματα και δεν προλαβαίνατε να κάνετε περικοπές στις δημόσιες δαπάνες αδικήσατε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους περικόπτοντας σημαντικό μέρος της επιβίωσής τους. Μη κοιτάτε τους μεγαλοδημοσιογράφους .. Έχουν πολλά στο μυαλό τους για να σας το θυμίσουν!
Είμαστε βέβαιοι ότι τώρα που περικόπτετε τις δαπάνες του δημοσίου θα αποδοθεί δικαιοσύνη, θα φερθείτε με σεβασμό στους ανθρώπους του μεροκάματου και δεν θα συνεχίσετε να αφαιρείτε τη μπουκιά του ψωμιού από τους ηλικιωμένους.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μία κυβέρνηση που εντόπισε τη «17η Νοέμβρη» και τους «Πυρήνες της φωτιάς» είναι σε θέση να βρει στο Θεαγένειο ποιος αγόρασε αιμοστατικές σκόνες με 4.500.000 € (τεσσεράμισι εκατομμύρια ευρώ) τη στιγμή που κόστιζαν 450 € (τετρακόσια πενήντα ευρώ).
 Χωρίς να είμαστε πολιτικοί σας διαβεβαιώνουμε ότι σε κάτι τέτοια θα βρείτε τα «λεφτά που υπάρχουν».
Απλά τη στάση ευθύνης ζητείστε την και από τους υπουργούς σας γιατί τα γεύματα που θα μπορούσαν να δοθούν σε αναξιοπαθούντες γέροντες γίνονται πλακάκια διακόσμησης σε γραφεία αναξιοπαθούντων υπουργών.
Με την ευκαιρία άποψή μας είναι ότι από τις πρώτες εξεταστικές που έπρεπε να γίνουν ήταν για το ζεστό χρήμα του ελληνικού λαού που μπήκε σε κάποιες τσέπες από την υπόθεση Siemens και την υπερτιμολόγηση έργων των Ολυμπιακών αγώνων.
Ααα ναι.. και για τη πληρωμή έργων
που άδικα εκτελέστηκαν γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.
Ρωτείστε ποιοί ήταν υπεύθυνοι, αν υπήρξε σκόπιμη καθυστέρηση  για να αυξηθεί το κόστος, κλπ. Αποκλείεται να μην υπήρχαν υπεύθυνοι σε τόσα δις €. Διαφορετικά η Ελλάδα είχε διαλυθεί από τότε. Επομένως κι εδώ εύκολο να τους βρείτε.
Εμείς αποκλείουμε πάντως το ενδεχόμενο ο τελευταίος μάρτυρας της Siemens στην Ελλάδα να φυγαδεύτηκε με αντάλλαγμα τη συμφωνία της Γερμανίας στην επιμήκυνση του χρέους.
Αν κάνετε σούμα τα παραπάνω έργα και τις καταγγελίες που ήλθαν ή όχι στη δημοσιότητα για κατάχρηση δημοσίου χρήματος σε όλη την επικράτεια καθώς και τα ομόλογα θα βρείτε που πήγαν τα λεφτά (για το Θεό ..χωρίς εξεταστική επιτροπή!).
Σας θυμίζουμε επίσης ότι δεν έχετε ανταποκριθεί στο θέμα δημοσιοποίησης της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.
Κανείς δεν γνωρίζει πόσο ακριβώς είναι το έλλειμμα και σε ποιους τομείς.
Οι στιγμές για τις ελληνικές οικογένειες είναι κρίσιμες και ελπίζουμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Διαφορετικά διαβάστε το άρθρο μας για ποιό λόγο κυβερνάτε πλέον τον «ασκό του Αιόλου».
Θα παρακαλούσαμε να μη μας παρεξηγήσετε.
 Γιατί η δημοκρατία απαιτεί αμοιβαιότητα.
Με ενθουσιασμό προβάλετε τη στάση ευθύνης των πολιτών τούτης της χώρας..
Περιμένουμε στάση ευθύνης και από τη δική σας πλευρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου