Διογένης

Διογένης
Η αλήθεια της πολιτικής

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εσείς πως σφίγγετε το χέρι στις συναντήσεις σας;

Η χειραψία που προηγήθηκε με το άτομο που έχουμε απέναντί μας ακόμη κι αν είναι συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο προδίδει πλευρές του χαρακτήρα που δεν γνωρίζατε καθώς και τη διάθεσή του απέναντί σας.
Δυνατό σφίξιμο του χεριού και ζωηρή ταλάντωση με διάρκεια της χειραψίας πάνω κάτω.
Φιλικό άτομο για σας με διάθεση να έχει το πάνω χέρι στη συζήτηση που θα ακολουθήσει αλλά χωρίς κακές προθέσεις. Αντίθετα έχει τη πρόθεση να βοηθήσει αν χρειαστεί.
Δυνατό σφίξιμο του χεριού και σταθερή χειραψία  χωρίς άλλες κινήσεις για αρκετό χρόνο.
Και αυτό φιλικό άτομο για σας. Ακουστικός τύπος ο οποίος στη διάρκεια συζητήσεων περισσότερο θέλει να μαθαίνει παρά να μιλάει για δικές του υποθέσεις. Θα ήθελε να βοηθήσει αλλά περισσότερο εξαρτάται από τη βοήθεια των άλλων.
Δυνατό σφίξιμο του χεριού, με σύντομο τράβηγμα του καρπού.
Αδιάφορο άτομο για τα υπόλοιπα. Το ενδιαφέρει μόνο το θέμα της συνάντησής σας.
Αν υπάρξει κάποια συνέχεια που θα προκύψει από τη συζήτηση μπορείτε να στηριχτείτε επάνω του καθώς διαθέτει λογική και ουσία στη συμπεριφορά του.

 Υπερβολικό σφίξιμο του χεριού

Είσαστε ένα ακόμη θύμα του στη προσπάθειά του να επιδεικνύεται. Χαρακτήρας χωρίς επιχειρήματα στη συζήτηση με χοντροκομμένο χιούμορ. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετατρέψει σοβαρή συζήτηση σε χαβαλέ.
Μέτριο σφίξιμο του χεριού και ταλάντωση της χειραψίας πάνω κάτω για αρκετό χρόνο.
Πρόκειται για φιλικό πρόσωπο στο οποίο μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη  σε αρκετά θέματα  Θετικό σε αλληλοβοήθεια στο μέτρο του δυνατού.
Μέτριο σφίξιμο του χεριού και σταθερή χειραψία  χωρίς άλλες κινήσεις για αρκετό χρόνο.
Ένα ακόμη οικείο ή φιλικό πρόσωπο. Η συνηθέστερη χειραψία για συγγενείς .. με καλή σχέση. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι είναι ο άνθρωπος που θα έτρεχε να σας βγάλει από την οποιαδήποτε δύσκολη θέση.
Μέτριο σφίξιμο του χεριού, με σχετικά σύντομο τράβηγμα.
Θα πάρει την απόφασή του για το πώς θα συμπεριφερθεί ανάλογα με την εξέλιξη της συζήτησης. Συμφεροντολογικό άτομο που όμως βασίζει τις κινήσεις του στο αμοιβαίο όφελος.

 Χαλαρή χειραψία

Έχετε να κάνετε με υποχόνδριο και αντικοινωνικό άτομο το οποίο όμως μελετάει τους γύρω του στο τι θα μπορούσε να κερδίσει από τον καθένα. Χαρακτήρας από μη εμπιστεύσιμος έως ύποπτος.


Βέβαια τα παραπάνω ποικίλουν ανάλογα με την αιτία της συνάντησης όπως επαγγελματικό ή ερωτικό, από το χρόνο που έχετε να ειδωθείτε ή αν συναντιέστε για πρώτη φορά, υπάρχουν οι εξαιρέσεις στο κανόνα κλπ., αλλά σαν γενικός κωδικός μπορεί να σας χρησιμεύσει σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου